ilk aracım, çok sevdiğim, Honda jazz satılık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
farkındayım hocam. kıyamıyorum... ama gerçekten ihtiyaçtan satılık. arabasız da yapamayacağım. hanımda kullanıyordu. öncelik otomatik takas düşünüyorum o yüzden.. üste 6-7 bin tl alsam yeterli.

Hocam arabanız çok temizdir muhtemelen. Ancak fiyatını görünce şaşırdım. Allah hayırlı satışlar nasip etsin

Yazmıyim diyorumda. Hocam kıyamıyorum diye ilk arabam diye temiz diye 7-8 bin lira fazla yazılır mı? Ederi belli piyasa belli

Aynı araçtan ben de var. Gerçekten çok memnunum. Eşim kullanıyor. Bayanlar için çok ideal. İçi de dıştan görünüşüne göre çok geniş. Emsallerine göre bagajı en geniş araç diyebilirim. Hayırlı satışlar hocam.

masci' Alıntı:
barthez' Alıntı:
Yazmıyim diyorumda. Hocam kıyamıyorum diye ilk arabam diye temiz diye 7-8 bin lira fazla yazılır mı? Ederi belli piyasa belli
abartmışın hoca, sen yazma en iyisi..
Neyi abartmışım hocam 25-26 piyasa değilmi? Hadi tüplü bin daha hadi temiz bin daha hadi binde öylesine 28-29 sen abartmışın.

Hocam yanlış anlama bu fiyata satabilmen çok zor. Çünkü geçen sene senin arabanın aynısını ben sattım. Aynısı derken, gerçekten aynısı. 2008 model, lpg'li, kaza, boya yok ve 80.000 km idi. 30.000 tl'ye sattım. yani geçen sene 5 yaşında, 80.000'de olan jazz 30 ediyorsa, 6 yaşında 144.000'de olan jazz (son artışları katarsak) 28-29 eder. Bana sorarsan fiyatı 30'a çekip, satma ihtimalin daha yüksek. Ama belli de olmaz, jazz bu, seveni çok. Satılığa çıkardığımda bu sitede dalga geçmişlerdi, fiyatı çok diye 2 güne sattım. İyi günler, iyi satışlar hocam...

şu piyasada pazarlık payınıda düşününce fiyat abartı değil.. 30 bine gider hocam hayırlı satışlar

kaybil' Alıntı:
şu piyasada pazarlık payınıda düşününce fiyat abartı değil.. 30 bine gider hocam hayırlı satışlar

33 yazdığı aracı 30 a vermez bence. Ben 30 a alacak olsam aramam mesela. Düşünmem yani 3 bin ineceğini. Hocam isteyen istediği fiyatı yazar da, sen de baya bi yüksek yazmışsın ya. Heralde pek satasın yok da, giderse yüksekten gitsin der gibi :wink:

sahibindende takas fiyatı diye bi tabir var. o yüzden yüksek yazdım.. 31 bine, detaylı iç temizliğinide yaptırıp, bırakırım diye düşünüyorum. baskılara boyun eğdim..

Hocam inan art niyetli değil yazdıklarım en azından benim. Bazen harbiden fazla abartılıyor.

Agustos ayinda 2002 model 85000km de ES model otomatik vlites jazz ımı 24500 TL ye ev alacagim icin sattim. Hayirli satislar hocam. Allah yine jazz nasip eder inş. Kullanan bilir.

dndd' Alıntı:
Nerdeyse 2005 ini 22000 e satiyordum gecen Allah korumus :)
hocam bende eşim için düşünüyorum bu araçtan hala satmayı düşünüyorsanız pm ile fiyat km ve kaza değişen bilgisi yollarsanız sevinirim...

masci' Alıntı:
farkındayım hocam. kıyamıyorum... ama gerçekten ihtiyaçtan satılık. arabasız da yapamayacağım. hanımda kullanıyordu. öncelik otomatik takas düşünüyorum o yüzden.. üste 6-7 bin tl alsam yeterli.

Hocam yanlış anlamayın, bayanlarda yanlış anlamasın fakat bayanın kullandığı aracı kesinlikle almam ben.
birde bayandan diye satanlara ve bu araçlara rağbet gösterenlere şaşırıyorum.

BBNET
Geri