DotCom' Alıntı:Hayırlı olsun.
Kaça aldınız hocam? İkinci el mi , sıfır mı?
Özellikleri nedir?
Kısmet olursa ben de düşünüyorum.
Evli/Bekar?
megane kullanmadım ama honda nın dizeli yok lpg ye tam uyum gösteriyor jazz küçük gibi görünen ama bagaj olarakta iç hacim olarakta ferah sayılabilecek bir araç diye düşünüyorum. Marka olarak honda mı? reno mu? ta<biki honda. hocam...jolly' Alıntı:2008-09 megane otomatik dizel ile karşılastırırsanız yorumunuz ne olur? meganelar yaklasık 28-30 bin civarı.
daha iyileri hocam inşallah 16 bin kredi kullanarak alabildik bizde inşallah ödeyince bizim olacak.cybermath' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Kısmetse ben de aynısından düşünüyorum.
haklısın hocam öğretmenler odasında 1 tepsi börek olacak beklerim.tuncay2744' Alıntı:ilk araç için lüks sayılabilecek bi model :+1: hayırlı olsun hocam, hemen biraz sadaka ver fakirlere, kazadan beladan korur..
DotCom' Alıntı:Hayırlı olsun.
Özellikleri nedir?
Evli/Bekar?
masci' Alıntı:megane kullanmadım ama honda nın dizeli yok lpg ye tam uyum gösteriyor jazz küçük gibi görünen ama bagaj olarakta iç hacim olarakta ferah sayılabilecek bir araç diye düşünüyorum. Marka olarak honda mı? reno mu? ta<biki honda. hocam...jolly' Alıntı:2008-09 megane otomatik dizel ile karşılastırırsanız yorumunuz ne olur? meganelar yaklasık 28-30 bin civarı.
bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:DotCom' Alıntı:Hayırlı olsun.
Özellikleri nedir?
Evli/Bekar?
2008 modelin sıfırı mı olur yaw![]()
bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:DotCom' Alıntı:Hayırlı olsun.
Özellikleri nedir?
Evli/Bekar?
2008 modelin sıfırı mı olur yaw![]()
Hayırlı olsun hocam. "Ulan şu yakıtı da iki kere üst üste aynı fiyattan alamıyorum a.... k....." kulübüne hoşgeldin.