ilk arabamı aldım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
istanbulun bu bol karlı zamanına denk geldi ama çok şükür ilk aracımı aldım. Allah isteyenlere daha iyilerini nasip etsin. 2008 Honda Jazz Elit. çok keyifli bi araç.

Çok güzel hocam, nasip olursa ben de alacağım inşallah. Ama benim almamın daha vakti var.

Kazasız, belasız sürmeniz dileğiyle.

Hayırlı uğurlu olsun hocam..İlk arabaya göre yüksek sayılabilecek bir modelle başlamışsınız :) güle güle kullanın

sürüşü zevkli bir arabadır, hondadan başladıysanız vazgeçmeniz biraz zor olur 8)

Hayırlı olsun.

Kaça aldınız hocam? İkinci el mi , sıfır mı?

Özellikleri nedir?

Kısmet olursa ben de düşünüyorum.

Evli/Bekar?

Daha iyileri sizin olsun arkadaşlar, otomatik sürmek çok rahatmış gerçekten, hanım da kullansın diye otomatik aldık benimde işime geldi..

DotCom' Alıntı:
Hayırlı olsun.

Özellikleri nedir?

Evli/Bekar?

Hocam 2008 elit full model.. otomatik, sunroof, park sensörü, lpgli vb. 100binde.. 26.750 oldu.

2008-09 megane otomatik dizel ile karşılastırırsanız yorumunuz ne olur? meganelar yaklasık 28-30 bin civarı.

ilk araç için lüks sayılabilecek bi model :+1: hayırlı olsun hocam, hemen biraz sadaka ver fakirlere, kazadan beladan korur..

jolly' Alıntı:
2008-09 megane otomatik dizel ile karşılastırırsanız yorumunuz ne olur? meganelar yaklasık 28-30 bin civarı.
megane kullanmadım ama honda nın dizeli yok lpg ye tam uyum gösteriyor jazz küçük gibi görünen ama bagaj olarakta iç hacim olarakta ferah sayılabilecek bir araç diye düşünüyorum. Marka olarak honda mı? reno mu? ta<biki honda. hocam...

cybermath' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Kısmetse ben de aynısından düşünüyorum.
daha iyileri hocam inşallah 16 bin kredi kullanarak alabildik bizde inşallah ödeyince bizim olacak.

tuncay2744' Alıntı:
ilk araç için lüks sayılabilecek bi model :+1: hayırlı olsun hocam, hemen biraz sadaka ver fakirlere, kazadan beladan korur..
haklısın hocam öğretmenler odasında 1 tepsi börek olacak beklerim.

hayırlı olsun hocam.ALlah kazasız belasız kullanmak nasib etsin.darısı isteyenlere..

Hayırlı olsun hocam. "Ulan şu yakıtı da iki kere üst üste aynı fiyattan alamıyorum a.... k....." kulübüne hoşgeldin.

yürü be hocam kim tutar seni.. kazasız belasız inşallah kullanmak nasip olsun..bizi de gezdirir değil mi hocam :mrgreen:

hayırlı olsun hocam.
kazasız belasız.
tekerleğine taş değmesin hedi bakam :alkis:

masci' Alıntı:
jolly' Alıntı:
megane kullanmadım ama honda nın dizeli yok lpg ye tam uyum gösteriyor jazz küçük gibi görünen ama bagaj olarakta iç hacim olarakta ferah sayılabilecek bir araç diye düşünüyorum. Marka olarak honda mı? reno mu? ta<biki honda. hocam...

güle güle kullanın hocam.

bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
Hayırlı olsun.

Özellikleri nedir?

Evli/Bekar?

2008 modelin sıfırı mı olur yaw :)
:puhaha:

Arkadaşların yaptığı tüm güzel dualar kabul olsun..

BBNET
Geri