ilköğretim mi? lise mi?

Kodla Büyü

m.arslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ilköğretimden seneye liseye geçmeye karar verdim.sizin görüşleriniz önemli lütfen bir fikir verin bana ilköğretim mi? lise mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

hocam ben de bu sene geçtim anadolu lisesine ilköğretime göre çok rahat, bi kere ilköğretimdekilerin teneffüslerindeki gibi gürültü ve uğultu yok, en büyük rahatlığı bu.

kaç saat derse giriyorsunuz? bir de müfredat nasıl? öğrenciler derse ilgilimi ?çok merak ediyorum.

hocam rahat tabiki lise ama öle çok ilgi beklemeyin derste onu söyleyeyim gerçi okulunuzada bağlı

hocam rahat tabiki lise ama öle çok ilgi beklemeyin derste onu söyleyeyim gerçi okulunuzada bağlı

liselerin zorunlu olmasından dolayı liselerde disiplinsizliğin ve başıboşluğun daha da artacağını düşünüyorum. öğrenci kalitesi git gide düşecek.

Geçtiğiniz lise başarılıysa dersler zevkli, dolu dolu geçer. Öğrencilerin tembel olduğu bir liseyse çocuklara bakıcılık yaparsınız.

Her iki okul türünde çalışmış biri olarak kesinlikle lise diyorum....
gürültü yok
not var
kafa şişmiyor
evrak işleri falan yoğun değil

Lise ama öğrenci kalitesi yüksek lise. Yoksa ne saygı görürsünüz, ne size ders işletirler. Sinirlerinizin harap olmasıyla kalırsınız. İş nota gelince melek kesilirler. Bir de üzerine ukalalık yaparlar.

biltek2007' Alıntı:
Lise ama öğrenci kalitesi yüksek lise. Yoksa ne saygı görürsünüz, ne size ders işletirler. Sinirlerinizin harap olmasıyla kalırsınız. İş nota gelince melek kesilirler. Bir de üzerine ukalalık yaparlar.

Aynen katılıyorum hocam, not zamanı ukalalık yapan öğrencileri boğasım geliyor. O yüzden sözlüleri en son gün giriyorum rahat ediyorum. Önümüzdeki yıllarda lisede de notumuz kalkacak diye duymuştum öyle olursa lisede hiç durulmaz, ders yapılmaz.

Bencede Lise..4 yıllık İlköğretim tecrübemin üzerine ilaç gibi geldi..Haftada 1 saat dersimiz var ama not+devamsızlık+disiplin uygulaması olduğu için ders işleyebiliyorum ve gayette keyifli geçiyor dersler..İdare+öğretmenler çok profesyonel...Ama varoşta bir okulda aynı verimi alabileceğimi düşünmüyorum..

bridget' Alıntı:
Bencede Lise..4 yıllık İlköğretim tecrübemin üzerine ilaç gibi geldi..Haftada 1 saat dersimiz var ama not+devamsızlık+disiplin uygulaması olduğu için ders işleyebiliyorum ve gayette keyifli geçiyor dersler..İdare+öğretmenler çok profesyonel...Ama varoşta bir okulda aynı verimi alabileceğimi düşünmüyorum..
hangı lısedesın hocam

ozgurgirgin79' Alıntı:
Geçtiğiniz lise başarılıysa dersler zevkli, dolu dolu geçer. Öğrencilerin tembel olduğu bir liseyse çocuklara bakıcılık yaparsınız.
bence lise daha iyi bende geçmeyi düşünüyorum

BBNET
Geri