C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 14 Temmuz 2012 #1 iliçi tayinler olmayacak mı arkadaaşlar bu sene b,lenler yardım ederse ne zamn yapılabilir?sizce
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,995 14 Temmuz 2012 #2 hayır hocam bu sene il içi yapmayı düşünmüyoruz böyle bir karar aldık
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,459 14 Temmuz 2012 #3 düsündük düsündük gerek yok yahu diye karar aldik
Kayra_Bilal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 624 14 Temmuz 2012 #5 Bu sene yok var yok yok var ama yok belli degil olmaz haftaya olacakmis il ici disi berabermis ama olmaz ole sey kardes bakan yard var demis kesinlikle vardir yeter artik aciklasinlar duman olduk ben de barut ..........bu sekilde durum su an :lol:
Bu sene yok var yok yok var ama yok belli degil olmaz haftaya olacakmis il ici disi berabermis ama olmaz ole sey kardes bakan yard var demis kesinlikle vardir yeter artik aciklasinlar duman olduk ben de barut ..........bu sekilde durum su an :lol:
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,995 14 Temmuz 2012 #6 hocam yapilacak. il disina ayri ilicine ayri gozukecek okullar
Kayra_Bilal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 624 14 Temmuz 2012 #7 Nerden aldin bu bilgiyi buzkirici kardes duyum mu varsayim mi gercek mi hangisi :shock:
B bellagio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 14 Temmuz 2012 #8 Buzkırıcı' Alıntı: hocam yapilacak. il disina ayri ilicine ayri gozukecek okullar Genişletmek için tıkla ... hocam kaynak oturma organı değil inş.
Buzkırıcı' Alıntı: hocam yapilacak. il disina ayri ilicine ayri gozukecek okullar Genişletmek için tıkla ... hocam kaynak oturma organı değil inş.
cagdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 623 14 Temmuz 2012 #9 Buzkırıcı' Alıntı: hocam yapilacak. il disina ayri ilicine ayri gozukecek okullar Genişletmek için tıkla ... öyle saçma şey mi olur ya.
Buzkırıcı' Alıntı: hocam yapilacak. il disina ayri ilicine ayri gozukecek okullar Genişletmek için tıkla ... öyle saçma şey mi olur ya.
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 15 Temmuz 2012 #11 oturma organı mı :scared: öyle kaynak mı oluyomuş ya