ilginç web tasarım hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan izorya43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

izorya43

Aktif Üye
arkdaşlar slm.birkaç haftadır şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Okulun internet sayfalarında değişiklik yapıp yeni halleriyle filezillayla ftp dosyalarını göndermeme rağmen, sayfalar bundan 5-6 ay önceki halleriyle açılıyorlar.Ne yaptımsa sorunu çözemedim.Sizce sorun ne olabilir?ftp dosyalarını tamamen kaldırdım yeniden yükledim, başka programlar denedim am bir türlü güncel haliyle yayınlayamıyorum...

gerçekten ilginç.
web tarayıcınızın ön belleğini temizle diyecem ama...
farklı makinelerden bağlanıncadamı oluyor?

hosting firmasının sizin için oluşturduğu dizin ile sizin ftp hesabı ile eşleştirdiği dizin farklı olabilir.
index e sadece bir kalime birşey yazın birde bu haliyle gönderip web tarayıcınızdan açın.

internet geçmişimi temizledim, temporaryyi boşalttım, indexte dorun olmuyor da mesela okulailebirliği ve iletişim sayfaları, fotoğraflar sayfam bu şekilde. bu da ilginç.index sorunsuz diğer bazı sayfalar sıkıntılı.ne yapsam acaba?bu arada şöyle de oluyor.dreamweaverda çalışırken yaptığım değişiklikler güzel gözüküyor, herşey tamam ama o sayfayı kaydedip, exlorerla aç dediğimde en eski hali gözük
yor daha ftpye göndermeden...

dreamweaver de düzenlediğin sayfaları farklı dizine kaydediyor olabilirisni. DW de çalıştığın sitenin ayarlarını kontrol et.
çalışman farklı bir dizinde , gönderdiğin belgeler eski dizinde olabilir. DW de belkide uzaksunucuda çalışıyorsundur bunada dikkat et
kolay gelsin

BBNET
Geri