ilanın gerçek olma ihtimali

Kodla Büyü
gerçek olabilir neden olmasın baba parasıyla alınmıştır beyaz bişeyler lazımdır anında paraya çevirmesi gerekiyordur belki daha ne sebepler olabilir.
bugün bir insan normal arabasını bile piyasa fiyatının altında verdiği zaman alıcıyı kolay kolay bulamıyor çünkü millette ya para yok yada elinde iyi miktar parası olan artık yatırıma yöneliyor son 5 aydır böyle durum. Mesela 1 aydır ww araba satıyorum alan yok soran çok. emin olun beleş versem alacak kişi ya bunun yakıt vergisi bakımı muayenesi de vardır şimdi diyip burun kıvıracaktır. insanları anlamak çok güç kendine isteyince her zaman en iyisi olsun ama karşılığına gelince bir tutam ot olsun hesabındalar. Böyle terbiyesizleri adam yerine bile koymayacaksın kapından kovacaksın tek çare budur.

yok hocam ilan yanlış aylık kira bedeli o civarda olması lazım ... bu arada adam hiç bir bilgi vermemiş dalga geçmişte olabilir...

fiyatı yazarken bir sıfır eksik koymuş olma olasılığı gerçek olma olasılığından daha yüksek :P

Basında şöyle haberler duyduk. Dolandırıcılar bu sitelere ilan veriyor. Siz de arıyorsunuz adamı. adam diyor abi çok arayan var 1-2 bin lira kapora ver. Ve mutlu son (tabi dolandırıcı için ) :)

Km : 1.000
Model Yılı: 2009
Araç Durumu : Hasarsız
Yakıt tipi : Dizel
Vites tipi : Otomatik
Silindir hacmi : 1.995 cc
Motor gücü : 230 hp
Kasa tipi : Coupe
----------------

Doğru olabilme ihtimali var mı ?

1000 km bmv 15.000 :D :P :P :P

cenavar' Alıntı:
gerçek olabilir neden olmasın baba parasıyla alınmıştır beyaz bişeyler lazımdır anında paraya çevirmesi gerekiyordur belki daha ne sebepler olabilir.
bugün bir insan normal arabasını bile piyasa fiyatının altında verdiği zaman alıcıyı kolay kolay bulamıyor çünkü millette ya para yok yada elinde iyi miktar parası olan artık yatırıma yöneliyor son 5 aydır böyle durum. Mesela 1 aydır ww araba satıyorum alan yok soran çok. emin olun beleş versem alacak kişi ya bunun yakıt vergisi bakımı muayenesi de vardır şimdi diyip burun kıvıracaktır. insanları anlamak çok güç kendine isteyince her zaman en iyisi olsun ama karşılığına gelince bir tutam ot olsun hesabındalar. Böyle terbiyesizleri adam yerine bile koymayacaksın kapından kovacaksın tek çare budur.

hocam alan yok satan yok diyosunuzda alınıp satılmayan arabaların fiyatlarına baktınız mı hiç. marka bile seçmeden 2003-2004 model araba bakayım diyosunuz 20.000TL altında fiyat yok. Böyle 15.000 e BMW verseler nasıl alınıp satılıyo görürsünüz. Mesela sizin arabanın modeli ve fiyatı söyleyin kıyaslayalaım olur mu olmaz mı?

İçinde para geçen her işte akla hayale gelmeyecek kandırma yöntemleri olabiliyor.

Geçen bir akrabaya ev araştırıyoruz. İnternette bir ilan bulduk, dairenin olduğu sitedeki muadil daireler 150 bin iken o daire 125 bine görünüyor. İlan da henüz bir önce güncellenmiş.
Telefon açtık çıkan emlakçı; o daireyi sattık, ilanı silmeyi unutmuşuz, elimizde benzerleri var ofimize gelin gösterelim diyor. Geçen baktım aynı ilan sürekli güncellenmiş, olmayan bir daire satılıkmış gibi gösteriliyor.

ben de seneye kışa doğru almayı düşünüyorum.
mutlaka olması gereken özellikler
dizel
otomatik vitesi
hatchback(5 kapı)

ama bu özelliklerde fiyatı çok yüksek şuanda.

bu özelliklere sahip az yakan modeller nelerdir? genelde ford fiesta diyorlar bilgisi olan var mı?

1. ilanı veren dengesiz (bu yüksek ihtimal)
2. araba akülü
3. ilanı veren çok zeki sanıyo kendini (dolandırıcı)
4. Bir çok arkadaşın dediği gibi 1 sıfır eksik

BBNET
Geri