il mem'e geçici görevlendirilenin hiz. puanı ve süreleri

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde geçici olarak görevlendirildiğimizde , hizmet puanı ve süresi hesaplanması esasında kadromuzun bulunduğu okul mu baz alınacak, eğer doğu hizmeti yükümlülüğü varsa bu zorunlu hizmet süresinden sayılacak mı ? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

çalıştığım okulda zorunlu hizmet 4 yıl ama il merkezinde okullarda 5 yıl'dır. doğalar olarak il milli eğitimde merkezde bir kurum nasıl hesaplanır bu durumda.

ya bende öyle tahmin ediyorum ama bununla ilgili herhangi bir yönetmelik yok maalesef forumda araştırma yaptım 2 gün kendi okulunda 3 gün başka okulda ise ayıramadıkları için kendi okulundakini hesaba katıyorlar ama ben 5 gün de orda olcam tamamen .

Bunu buldum hocam

BÖLÜM IV

Geçici Süreli Görevlendirilen Memurun Hak ve Yükümlülükleri

Kadro ile ilişki

Madde 7- Geçici süreli olarak görevlendirilen memurun asıl kadrosu ile ilişkisi devam eder. Geçici görevde geçirdiği süre asıl kadrosunda dikkate alınır. Bu işlemler memurun asıl kurumunca yürütülür.
Madde 8- (Mülga: 23/5/1975-7/9956 B.K.K)
Aylık ve Diğer Haklar

Madde 9- Geçici süreli olarak görevlendirilen memur, görevlendirildiği kadronun aylığını alır ve bu kadronun diğer malî ve sosyal haklarından yararlandrırlır.

Mebbis'te sisteme işlendiği tarihten itibaren yıllık 14 puan alırsın nerede olursan ol. Çalıştığın yer zorunlu hizmet bölgesinde ise sayılır yoksa sayılmaz.

erdem12' Alıntı:
Mebbis'te sisteme işlendiği tarihten itibaren yıllık 14 puan alırsın nerede olursan ol. Çalıştığın yer zorunlu hizmet bölgesinde ise sayılır yoksa sayılmaz.

Sanırım hocam haklısın ben de memurlar.net'te şöyle bir konuya denk geldim. http://www.memurlar.net/haber/31978/
Orada şöyle bir ifade geçmektedir.
13-Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak görevlendirilen öğretmenlerin, buralarda geçirdikleri görev süreleri, görev yaptıkları yerin dahil olduğu hizmet bölgesinin birinci hizmet alanı için öngörülen hizmet puanından değerlendirilir.
Bende 3.bölgedeyim. 3.bölgenin 1.hizmet alanı ise 14 puan olarak değerlendiriliyor. Sanırım erdem12 hocam haklı. Hizmet puanları ve süreleri adlı resmi yazıya baktığımda ilçe milli eğitim için puan ve zorunlu hizmet süreleri yazmamaktadır boş görünmekte.

Ders tamamlama değil il - ilçe mem görevlendirmeleri geçici görevlendirme olarak işlenir. Gecen yıla kadar eğitici olarak çalıştım, 2010 yılında çıkan yönetmelikte hepsi net olarak belirtilmiş. Zaten sistem üzerinde görevlendirmeniz işlendiyse hizmet puanınızı görebilirsiniz. Önerim görevlendirme işlenmediyse ve il dışı isteyecekseniz sessiz kalmanız.

erdem12' Alıntı:
Ders tamamlama değil il - ilçe mem görevlendirmeleri geçici görevlendirme olarak işlenir. Gecen yıla kadar eğitici olarak çalıştım, 2010 yılında çıkan yönetmelikte hepsi net olarak belirtilmiş. Zaten sistem üzerinde görevlendirmeniz işlendiyse hizmet puanınızı görebilirsiniz. Önerim görevlendirme işlenmediyse ve il dışı isteyecekseniz sessiz kalmanız.
erdem12 hocam daha görevlendirme yapılmadı sadece böyle bir görev var gelmek istersen dediler bende karar veremedim ve tayin düşündüğümüz için zorunlu hizmet, hizmet süresi ve puanları konuları önemli benim için.
Bilgiler için teşekkürler hocam ;) Evet nihayetinde bu görev yaptığım yerden gideceğim sürekli kalıcı değilim. O yüzden önemli olan zorunlu hizmetin erken bitmesi ve hizmet puanın yüksek olması.

6 ayı aşan görevlendirmelerde görevlendirildiğin yerin puanı geçerli diye biliyorum

LostParadise' Alıntı:
erdem12' Alıntı:
erdem12 hocam daha görevlendirme yapılmadı sadece böyle bir görev var gelmek istersen dediler bende karar veremedim ve tayin düşündüğümüz için zorunlu hizmet, hizmet süresi ve puanları konuları önemli benim için.
Bilgiler için teşekkürler hocam ;) Evet nihayetinde bu görev yaptığım yerden gideceğim sürekli kalıcı değilim. O yüzden önemli olan zorunlu hizmetin erken bitmesi ve hizmet puanın yüksek olması.

ben de aynı durumdayım şimdilik tam bir bilgi edinirseniz sevinirim lostparadise hocam...

hocam ben de ybo de görevlendirme öğretmenim.. il ile konuştum 6 ayı geçtiği zaman görevin, ybo nun puanını alırsın dediler... öyle de oldu..

BBNET
Geri