il içi ve il dışı beraber yapılır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Yapilmaz bence.norm ve il ici yerlestirilir.genelde ildisi zordur.memleketime anca 12 sene sonra gidebildim

il dışı kontenjan sorunu var ve bize b ilişim teknolojileri olarak kontenjan açıyorlar o da meslek lisesi bzde sap gibi kalıyoruz ortada

beraber yapılamaz yapılması için ikisi için farklı okulların açılması gerekiyor ki oda mümkün değil

2010 yılında il içi de il dışı da aynı anda ve aynı okullar açılarak yapılmıştı, ama aynı anda olmaması daha mantıklı gibi..

2,5 yıl oldu başlayalı 3. okulum.Sözlemeli,kadrolu ve norm fazlalığı.Görevlendirmeyi de ekleyeyim bir dönemde 2 okula gitmiştim:)))Yani 2,5 yılda 4 okul değiştirdimm....
Şu da var 3,16 madde bu yılda geçerli olursa 5. okuluma gideceğim il dışından gidebilrsem tabi:))

bu senede baya uzadı zaman da darldı beraber yapıp aradan çıkartmak isteyebilitler.

2010 il içi il dışı birlikte yapıldı fakat il dışına kontenjan uygulanması ve kılavuzda puan üstünlüğü olması nedeniyle daha sonra bu konuda dava açıldı yanlış hatırlamıyorsan kontenjan uygulanması puan üstünlüğü durumunu ortadan kaldırıyor diye 1 ay geçmeden il içi ve il dışı ayırdılar hatta sonrasında bir defa daha il içi yapmışlardı. Eğitim bölgesi normları da düşünülürse il içi ve il dışı aynı anda olması için son derece özenli bir yönetmelik gerekir ki bu arada onu hazırlaya bilirler mi sanmam ama burası Türkiye.

carni' Alıntı:
2010 il içi il dışı birlikte yapıldı fakat il dışına kontenjan uygulanması ve kılavuzda puan üstünlüğü olması nedeniyle daha sonra bu konuda dava açıldı yanlış hatırlamıyorsan kontenjan uygulanması puan üstünlüğü durumunu ortadan kaldırıyor diye 1 ay geçmeden il içi ve il dışı ayırdılar hatta sonrasında bir defa daha il içi yapmışlardı. Eğitim bölgesi normları da düşünülürse il içi ve il dışı aynı anda olması için son derece özenli bir yönetmelik gerekir ki bu arada onu hazırlaya bilirler mi sanmam ama burası Türkiye.

:+1:

Buzkırıcı' Alıntı:
Buyuk oranda acik yok.tayininiz kadar konusun:-))12 seneye 10 tayin oldum.10 lesim var yani.
5 yıl 3 okul bir de iptal ettirdiklerimi sayarsam 6 okul yapar :D istatisklere göre ben öndeyim :puhaha:

Yer değiştirme yönetmeliği değiştiğinde yapmışlardı. Ama o zaman bakan başkaydı. Ve ildışında şimdiye kadar açılmayan güzel kadrolar açılmıştı ve tek şart ildışı kontejyandı... Bu sene ne olur bilinmez... Hayırlısı diyelim... Ama sanki beraber yapılacak gibi... Ama o zaman farklı uygulamalar olmuştu. Mesela iliçi için sonradanb tekrardan bir atama yapılmıştı vs... Şimdi böyle bişey yok... Sonuç olarak beraber olması ihtimali düşük...

beraber olursa en azından okul sayısı fazla ve merkezi okullar gözükür

yaw beraber yapılır kardeş için rahat olsun tayinin kesin çıkar diyecek yokmu?

BBNET
Geri