il içi islemleri kan gun icinde yapilmali

Kodla Büyü

fatihpc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar okuluma kararnameler gelmis kac gun icerisinde yeni atandigim okula gitmem gerekiyor. su an memleketteyim ve 1200 km var arada. yardimci olabilir misiniz

fatihpc' Alıntı:
arkadaslar okuluma kararnameler gelmis kac gun icerisinde yeni atandigim okula gitmem gerekiyor. su an memleketteyim ve 1200 km var arada. yardimci olabilir misiniz
Hocam ilçeler arası bir yer değişikliği ise 15 gün süreniz var. Nerde olduğunuzu bilmiyorum ama bu dediğim büyükşehir sınırları içindeyse olmuyor.

ilcedeki bir okuldan basa bir okula
kararnameyi tebellug ettikten sonra ayni gun ama kararnamenin gecerlilik suresi ne kadar

tebliğden sonra diye biliyorum ben ama tebliğ için bir süre var mı onu bilmiyorum... en mantıklısı ilinizi-ilçenizi arayın bazen ilden ile değişen uygulamalar var.

bir de daha kararname çıkmaya birçok il var... anlamış değilim bu nasıl oluyor? millet çağ atlıyor biz geriye gidiyoruz.. 2010 da il içi yer değiştirdim 1-2 gün içinde aldım geçen sene eşim yer değiştirdi 3-4 günü buldu.. bu sene şu anda 6-7 gün kesin oldu, az önce ili aradım önümüzdeki hafta ancak çıkar diyorlar... bir görevi yapmak için 10 tane adam koyarsan orada işler işte böyle yürümez... koy 1-2 kişi bak nasıl yürüyor işler tıkır tıkır...

Arkadaşlar uygulamalar farklı sanırım ama afyonda kararnameler gelmiş, atandığım okulun müdürü bana 26 son gün dedi, bende ildeki atama bürosunu aradım onlar bana en kısa sürede başlamanız gerekiyor hocam dediler bende il dışında olduğumu belirtince 1 eylül e kadar başlamanız gerekiyor dediler. İl içi atama yazısında zaten 16 temmuzdan sonra göreve başlama işlemleri yapılacaktır denmiş yani şu tarihe kadar yapılacaktır diye bir ibare yok, yada ben görmedim :shock:

BBNET
Geri