il içi hakkında bir soru...

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar diyelim ben şimdi eş durumundan tayin istedim... eşim urfa merkezde ben ise bir ilçeye verildim... şimdi ben ağustosta il içine başvurabiliyor muyum? ya da tekrar eş durumuna başvurmam için belli bir yıl çalışma şartı var mı?

hocam eşin merkezdeyse sen bir ilçeye verilme diye eş durumu var zaten, neden ilçeye verilesin ki?

hocam o zaman gelsin iş klavuzda bitiyor bizim okula ağustosda gelen adam şu anda şubatta eş durumundan gitti 1 seneyi beklemeden yani.Şu anda tayin ve yöneticilik atamalarında tüm sendikalar şaha kalktı bizi süprizler bekleyebilir

ili içi eş durumu ve il dışı eş durumu farklı. bundan dolayı il dışından eş durumu ile tayin isteyenler bir yıl beklemeden tekrar ili içi eş durumundan tayin isteyebilir.

hocam eş durumundan başvurduk ilçeye verdiler hem de 140 km uzağa... şimdi ben tekrar eş durumuna başvurabiliyor muyum yaz döneminde? (not: bu kişi ben değilim başıma gelmiş gibi anlattım ama :D )

S_RD_R' Alıntı:
ili içi eş durumu ve il dışı eş durumu farklı. bundan dolayı il dışından eş durumu ile tayin isteyenler bir yıl beklemeden tekrar ili içi eş durumundan tayin isteyebilir.

anladığım kadarıyla oluyor eş durumu diyorsunuz... ama eş durumu değil de normal il içi istersem olmaz değil mi?

bizde de geçen sene eylülde gelen şubat özür grubuyla gitmişti.. oluyor demek ki :S

lemmings' Alıntı:
giden gidiyor... biz demirbaş olduk antepte : :(

sizin yine iyi ben bingölde demişbaşım :D durum arkadaşın başına geldi de ben isteyemezsin eş durumu haricinde dedim... bir sonuca varamadık henüz...

bana da eş durumu haricinde isteyemez gibi geldi hocam. tabii son sözü kılavuz söyler :)

BBNET
Geri