il dışı ve özür grubu 2 sorum var.

Kodla Büyü

absent

Site Gezgini
1) İl dışı yer değiştirmede iller kontenjanmı uygulayacaklar?
a ) cevap evet ise = il dışından 30 kişi gelebilir şeklindemi yoksa bilişimden 30 kişi gelebilir şeklindemi uygulanıyor bu kontenjan.
b) cevap hayır ise = 2. soruya geçiniz. :)
2) Özür grubu atamalarında İL EMRİ kaldırılmışmı. klavuzu okudum ama il emriyle ilgili bir şey gözüme çarpmadı. benmi kaçırdım yoksa.
a) İl emri varsa kontanjan olurmu.
b) Cevaplar için teşekkürler :)

il emri yazmıyor ancak ücretsiz izine ayrılırlar yazıyor.
il emrine atanıp mı ayrılır yoksa bulunduğu yerde mi ayrılır belirtmiyor.

il emri yerine ücretsiz izin hakkı vermiş....... anladığım kadarıyla
il emrinden hiç bahsetmemiş...........ama hiç bir tercihine yerleşmeyen ücretsiz izne ayrılabilir isteğe bağlı diyordu
bizi sakata getirdiler özellikle bilişimcileri bu sistemle il dışına gitmemiz mucize oldu......... herkes kendi ilinde zaten norm fazlası bırakın bari kendi memleketimizde norm fazlası olalım nasıl olsa bir yere formatör olarak görevlendirirler diğer branşlar gibi değiliz ama......... nerde .........

Öğrenim özrü kaldırılmış.

1.1. Öğretmenler; sağlık ve eş durumu özrü ile genel ve özel hayatı etkileyen nedenlere bağlı olarak
özür gereklerinin karşılanabileceği yerlere yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.

gececiler' Alıntı:
herkes ücretsiz izne ayrılsa o zamn mecburen atama yaparlar ama birlik yok birlik
ben il dışı tayin istemeyeceğim veya eş durumu ile ilgili sıkıntım yok ama bu dediğine sen inanıyor musun? hala bu hükümeti çözemediniz, Türkiye'nin yarısı eylem yapsa çıkıp küfür ederler... 1000 tane adam ücretsiz izin alsa ne olur almasa ne olur? çok mu umurlarında olduğunu sanıyorsunuz?

ildışı için illere kontenjan verileceğine dair ibare göremedim. görev varsa yazabilir mi?

adalkic' Alıntı:
il emri yazmıyor ancak ücretsiz izine ayrılırlar yazıyor.
il emrine atanıp mı ayrılır yoksa bulunduğu yerde mi ayrılır belirtmiyor.
il emrine atanıp ayrılmak demek bir nevi il emri olur. yer yoksa üçretsiz izne ayrırırlar. bunu yapmazlar gibi. işlerine gelmez çünkü :)

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
il emri yerine ücretsiz izin hakkı vermiş....... anladığım kadarıyla
il emrinden hiç bahsetmemiş...........ama hiç bir tercihine yerleşmeyen ücretsiz izne ayrılabilir isteğe bağlı diyordu
bizi sakata getirdiler özellikle bilişimcileri bu sistemle il dışına gitmemiz mucize oldu......... herkes kendi ilinde zaten norm fazlası bırakın bari kendi memleketimizde norm fazlası olalım nasıl olsa bir yere formatör olarak görevlendirirler diğer branşlar gibi değiliz ama......... nerde .........
kontenjan olursa bilişim 0 ve 1 arasında olur kontenjanlar :)

Bir sorum olacak arkadaşlar; aşağıdaki maddeye göre il dışı istersem ve yer değiştiremezsem özür grubu isteyebilirim. Ben yanlış anlamamışım değil mi. Başka bir maddede hem il dışı hem özür grubu istemekle ilgili bir açıklama bulamadım.
1.6. Sağlık durumu ve eş durumu özrü bulunduğu hâlde, 2012 yılı yaz döneminde il içi ya da iller
arasında isteğe bağlı olarak görev yeri değiştirilen öğretmenler, bir sonraki özür grubu yer
değiştirme dönemine kadar yer değiştirme başvurusunda bulunamayacaktır.

muhalif33' Alıntı:
ildışı için illere kontenjan verileceğine dair ibare göremedim. görev varsa yazabilir mi?

1.1. İl millî eğitim müdürlüklerince Bakanlığa bildirilen ve norm kadro açığı ile hizmet
gereklerine göre eğitim kurumları bazında belirlenen iller arası yer değiştirme kontenjanları,
Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilerek, öğretmenlerin tercihine
sunulacaktır.

feryal' Alıntı:
Bir sorum olacak arkadaşlar; aşağıdaki maddeye göre il dışı istersem ve yer değiştiremezsem özür grubu isteyebilirim. Ben yanlış anlamamışım değil mi. Başka bir maddede hem il dışı hem özür grubu istemekle ilgili bir açıklama bulamadım.
1.6. Sağlık durumu ve eş durumu özrü bulunduğu hâlde, 2012 yılı yaz döneminde il içi ya da iller
arasında isteğe bağlı olarak görev yeri değiştirilen öğretmenler, bir sonraki özür grubu yer
değiştirme dönemine kadar yer değiştirme başvurusunda bulunamayacaktır.
aynen öyle.

DaMieN' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:

1.1. İl millî eğitim müdürlüklerince Bakanlığa bildirilen ve norm kadro açığı ile hizmet
gereklerine göre eğitim kurumları bazında belirlenen iller arası yer değiştirme kontenjanları,
Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilerek, öğretmenlerin tercihine
sunulacaktır.
bende bunu tam yorumlayamadım. kontenjan var demek mi oluyor bu yani.

absent' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:

sunulacaktır.
bende bunu tam yorumlayamadım. kontenjan var demek mi oluyor bu yani.
hocam tam olarak diyor ki branşlara göre açık kontenjanlar yayınlanacak sende ona göre başvuru yapacan ben öyle anladım

Evet aynen öyle...

Mesela İzmir için Bilişim teknolojileri 25 kişi gibi...

DaMieN' Alıntı:
Evet aynen öyle...

Mesela İzmir için Bilişim teknolojileri 25 kişi gibi...
kötünün iyisi diyebiliriz o zaman. bütün branşlar için toplam bir kontenjanda verebilirlerdi. bu durumda branş branş kontenjanı ayıracaklar. saolun arkadaşlar.

BBNET
Geri