il dışı pybs tablet nakli

Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
il dışına tayin alan öğretmen tabletinin pybs den naklini yapacak herhangi bir modül yok.il dışı tablet naklini nasıl yapıyoruz arkadaşlar?

hocam kbs den demirbaş nakli yapıyoruz tablet yönetmeliğine göre... pybs nakil şuan tam olarak çalışmıyor.

hocam pybs den nakil yapılmayınca gidildiği yerde tablet arıza kaydı oluşturmada hata veriyor ama.

svbarut' Alıntı:
il dışına tayin alan öğretmen tabletinin pybs den naklini yapacak herhangi bir modül yok.il dışı tablet naklini nasıl yapıyoruz arkadaşlar?

Aynen arkadaşlar benim de öğrenci var il dışı nakil olan o da olmuyor. KBS den nakil için idareye gittim hocam onlar bizde görülmüyor dediler. Ne yapmalıyım

nakil gidip gelenlerin tableti otomatik yer değiştiriyor pybs de. (bazen ) bazı nakil öğretmenlerin ve öğrencilerin tableti pybs de varken bazılarınınki yok.

ademola' Alıntı:
nakil gidip gelenlerin tableti otomatik yer değiştiriyor pybs de. (bazen ) bazı nakil öğretmenlerin ve öğrencilerin tableti pybs de varken bazılarınınki yok.
hocam o durum geldiği okuldan pybs den nakli yapılıp yapılmaması ile alakalı.otomatik yer değiştirmiyor.

Benzer sorun bende de var. Öğretmen tableti aldığı okuldan il içi başka bir okula gitti. Orada da fazla kalmayıp il dışı tayin istedi. Gitti okulda Fatih projesi var fakat pybs üzerinden tabletin naklini gönderemiyorum çünkü o öğretmen pybs sisteminde gözükmüyor. Bizde kbs üzerinden demirbaş nakli yaptık ama halen gittigi okulda pybs sisteminde gözükmüyormuş. Yani ne bizde gözüküyor ne de gittiği okulda.

İl Koordinatör öğretmeni ile görüştüm. İller arası nakilleri biz yapıyoruz, okuldaki 3 kişilik nakil komisyonunun bilgilerini (Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, BT Rehber Öğretmeni) ayrıca nakil yapılacak kurum bilgileri ve tablet seri numarasını e-posta ile bana iletin dedi.

BBNET
Geri