IKS toplantısında olanlar!!!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar biliosunuz IKS denen illet var onun toplantısını yaptık,tüm sınıf öğretmenleri rehber öğretmenler,öğrencilerini getirip bt sınıfında giriş yapması gerektiği söylendi...
hocalardan biriside aslında bunu bilgisayar derslerinde yapsak dahaa iyi olur dedi(KENDİ UĞRAŞMAMASI İÇİN) ardından bende hocam bilgisayar dersinde ders işliyorum olmaz,kendi dersinizde getirirsiniz dedim..demesin mi ben de ders işliyorum,ama biligisayar dersiiii....şeyyyy...şeyyyy...(önemsiz anlamına getiriyor)
toplantı bitti ozamnda tartıştım dersimde veremiyeceğimi boş saatlerimde geitrrsin öğrencilerini girdirirsin dedimm..muhtemelen aramız bozulacak ama artık umrumda değil millet bundan anlıyorrrrr :verymad:

Derslerinizi kullandırtmayınız. Ne demek bilgisayar dersleri şeyyy filan. Siz sadece BT sınıfını açık tutarsınız.

Bizde de tartışma oldu. Bende toplantıda ben karışmıyorum dedim paşa paşapacaksınız. Sınıfıda kullandırtmıyorum dedim. İdare de arkamda durunca hepsi kendi hallediyor. Ve 3-5 öğretmen küstü ama umrumda değil :D

bizde geçen yıl ben halletmiştim. bu yıl ise ücretli olmamdan dolayı, 2 haftadır derslerim tatil günlerine denk geliyor. :D Sanırım sınıf öğretmenleri halletti. Yoksa yine sen yap sen yap deyip duruyorlardı.

Hocam kendi ders saatlerinde getirsinler.
Aç kapıyı 1 gram ilgilenme nasıl olduğunu anlasın.

Geçenlerde Sosyal Bilgiler Öğretmeni 10 öğrenci getirdi. Sadece 10 tane.
Dersin sonunda geldiğimde kan ter içinde kalmış kadın :)

Dedi ki hocam siz nasıl yapıyorsunuz bu işi, ben böyle olduğunu bilmiyordum. İşin içine girmek lazımmış. :)
Hocam 40- 45 kişiyi düşünün dedim. Kaçıp gitti :D

Bugün sınıf öğretmenlerinden birisi, 30 lu yaşlarda hocam bu iks için veli getirdim yardımcı olur musunuz dedi... Ben de olayım hocam buyrun oturun dedim... Veliler okuma yazma bilmiyor, siz girseniz onların yerine dedi... Ben de siz bilmiyor musunuz hocam? Sz okuyacaksınız veli cevaplayacak siz de işaretleyeceksiniz dedim... Hocam ben de bilmiyorum demez mi... :shock:
Hocam e-okula girer gibi gireceksiniz ve yapacaksınız dedim... Olmazsa idareye başvurun bilen birisini görevlendirsinler dedim...:) Amaç işgüzarlık, oturdu yaklaşık 1.5 saatte doldurdu 3 kişinin anketini...
Yardımcı oluyosun, bazen onların yerine hatır minnet yapıyosun bu sefer sanki senin vazifenmiş gibi yaklaşıyolar... Herkes işini yapacak...

Ben sınıfımı açık tutuyorum öğretmenleri gelip yapıyorlar. Git doldur diye gönderilen öğrencileri de öğretmeninle gel diyerek geri öğretmenine yolluyorum. Kesinlikle yüz vermeyin.

Hocam yardımcı olur musunuz... Aslında kastettiği hocam benim yerime siz yapar mısınız... Birisi çıkıp açık sözlülükle söylese sırf açık sözlülüğünden dolayı yapıcam onun yerine ama nerdeee...

ben de geçen hafta resti çektim.Eline iksyi alan sınıfa daldı beni ilgilendirmez dedim hepsine birden.Şimdi kendileri koşturuyor.Sınıfı kullanmak isteyenlere de buyrun yapın diyorum ilgilenmiyorum.Öğrensinler.ATM'den para çekmeyi eftyi biliyolar iş geldimi ben bilmiyom.Devletin verdiği paralara yazık

geçen sene yüz verdik suitimal ettiler,şimdi resti çekiyorum...öğrenciler net. e girmeyi biliyor gel tarif et yapsınlar bu kadar basit....

arkadaşlar bu iks yi ilk dönemde yapmadık mı sizin yağtığınız daha farklı bir şey midir. Yönetici modülünden ADEY-Ridef ten girdiğimiz bölüm.

al benden de o kadar...bu gün öğleden sonra 2 sınıfın velilerineydi.öğretmenler gelmedi bile...yine benim başıma kaldı....

sayın hocam tartışmanıza hiç gerek yok. iks sunusu indirin 1 tane orada bunula ilgili yönetmeliğin maddesini önüne koyun kafi gelir. sınıf rehber öğretmenelri ve sınıf öğretmenlerinin yapması gerektiği çok açık ve net olarak yazıyor. bu işi de üstüne gidip eksik varmı fazla varmı diye uğraşmayın yardım isteyen arkadaşa yardım edin . ben mesela 2 teneffüs nasıl yapılacağını öğretmenelere aktardım , velinin maddelerini tek kağıda önlü arkalı 1 er tane çıkarttım ve gerisini onlara bıraktıım , yönetmeliğin o iki maddesini de okudum . toplantı çıkışında da burada konuştuğum anlattığım herşeyi unuttum dedim bitti gitti..

Bize reva görülen herşeyin sorumlusu aslında bizleriz, bilgisayar dersinde yapılsın diyenlere en sert tepki verilmelidir, bu ne densizlik böyle.

BBNET
Geri