IIS kuramıyorum.

Kodla Büyü

mavi85

Seçkin Üye
Seçkin Üye
VİSTA home premium işletim sistemim. denetim masasından iis kurarken asp.net'i seçtim fakat kurulum sonunda "işlem tamamlanamadı. dosyalar tam yüklenemedi" diye hata veriyo

" Bir hata oluştu. Özelliklerin tümü başarıyla değiştirilemedi. " hata bu .

Windows Vista Home Premium Üzerine IIS 7.0'ı Yükleme

IIS 7.0, Windows Vista® Home Premium üzerine varsayılan olarak yüklenmez. Denetim Masası'nda, Programlar altındaki Gelişmiş Seçenekler'de Windows Özellikleri'ni tıklatarak IIS'yi yükleyebilirsiniz.

Gereksinimler

Yönetici Kimlik Bilgileri

Bu yordamı gerçekleştirmek için aşağıdaki IIS yönetim rolünün veya rollerinin üyesi olmalısınız:
Web Server Administrator

Windows Vista üzerine IIS 7.0'ı yüklemek için

Bu yordamı kullanıcı arabirimi (UI) veya kod kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.
UI kullanma 1.
Başlat'ı ve sonra da Denetim Masası'nı tıklatın.

2.
Denetim Masası'nda Programlar'ı ve sonra da Windows Özellikleri aç veya kapat'ı tıklatın.

3.
Windows Özellikleri iletişim kutusunda Internet Information Services öğesini ve Tamam'ı tıklatın.

Önemli

IIS'yi yüklemek için Denetim Masası'nı kullanıyorsanız, en küçük özellik kümesinin bulunduğu varsayılan yüklemeyi elde edersiniz. Uygulama Geliştirme Özellikleri veya Web Yönetim Araçları gibi ek IIS özelliklerine gerek duyuyorsanız, Windows Özellikleri iletişim kutusunda bu özelliklerle ilişkilendirilmiş onay kutularını seçmeye dikkat edin.

ne zor bişeymiş, dediğinizi yapıyorum aynı hatayı veriyo, İnetmgr yi buldum bu sefer ııs7 yönetim kosolu kurulu değil diyor.
iyi ki asp.net çalışayım dedim.

BBNET
Geri