iframe çalışmıyor:( bilen biri yardım edebilir mi?

Kodla Büyü

karahan61

Üye
web sayfasının her an çağırılmasını istemediğim için ana şablonun ortasına iframe yerleştirmek istiyorum linklere basıldığında değişiklik sadece orta kısımda olsun istiyorum. Fakat linklerin koduna target: iframe ismi yazdığım halde çalışmıyor bileniniz varsa bi el atın valla sevaba girersiniz deli etti beni :o

çok garip bişey oldu kod internet explorer da görüntüleyince çalışıyor :idea: fakat frontpage de çalıştırınca linke basıldığında başka sayfada açıyor (oysa ki iframe içinde çalışması gerek ) yine de bi deneme kodu yolluyorum niye gariplik oldu anlamadım

hocam iframe çalışıyor sadece yesayafa1 açtığında sayfa görüntülenemiyor diyor ancak sayfalara tıkladığında sayfa açılıyor
Not: sayfayı açarken dikkatet yukarda adres çubuğunun altında sarı bir şerit geliyor ona izin ver sonra linklere tıkla yoksa hiç bir sorun yok gayet başarılı bir şekilde çalışıyor
kolay gelsin

Ekte hocam. Bir de iframe için yükseklik ve genişlik değerleri ekledim. Giriş sayfasında bulunan (ilk açılan iframe deki sayfa) sayfayı da ekledim hata mesajı çıkmasın diyerekten. Modifiyeli hali ekte.

Ekli dosyalar

arkadaslar bazen kullanılan programın (Dwiever) hatası ya da virüs gibi bişey engellio. bir başka bilgisayarda aynı işlemi yaparsan senin bilgisaarındada çalışır. ben bu hata ile bi kaç kere karşılaştım.

hocam size dediğim gibi siz explorerda bu sayfayı çalıştırırken yukardaki sarı güvenlik bandının üzerinde sağ tıkla engellenen içerige izin ver çünkü bu javascript destekli olduğu için izin istiyor explorer 7 ve 8 ancak bu siteyi sen serverda çalıştırırsan sorun olmaz bu direk tıklandığı için böyle uyarı veriyor ben iki bilgisayarda denedim çalışıyor sorunsuz.

BBNET
Geri