IE7 düzgün görüntülenen Sitem opera ve Mozillada sapıtıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan raco38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

raco38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar İlçe Milli eğitimin sitesini acil hazırlamam gerekti. Bende onun için bu forumdan almış olduğum hazır bir siteyi dreamwaver da düzenleyip kendime uydurdum. Buraya kadar herşey çok güzel oldu. Tam siteyi yayınlıyacaktım ki. IE8 betayı indirip kurmuştum. Bir baktım IE8 de site bozulmuş. Bir de opera ve Mozillada bakayım dedim ancak onlarda dahada kötüydü. Tekrar IE7 de baktım onda hiç bir sorun yok. Ne yapmam gerek acil yardımlarınızı bekliyorum

sitenin adresini ver hocam bakalım şablon olarak neyden yapılmış bir şey kullandın. layer kullanırsan dağılmayı önlersin

Hocam aynı sorun bende vardı kullanılan CSS dosyasından kaynaklanıyor..Hazır Templatelerde %90 o sorun çıkıyor..Css dosyasında gerekli ayarlamaları yapmak gerekir..Benim tavsiyem Kendiniz yapmanız..

chernobil' Alıntı:
Hocam aynı sorun bende vardı kullanılan CSS dosyasından kaynaklanıyor..Hazır Templatelerde %90 o sorun çıkıyor..Css dosyasında gerekli ayarlamaları yapmak gerekir..Benim tavsiyem Kendiniz yapmanız..

Hocam tüm her şeyi bitirmiştim ya. bunu düzeltmenin bir yolu yokmu.

Tşkler hocam.Orda da kullanılan <P> taglarını çıkarın düzelecektir.....kolay gelsin

Tamam hocam çok çok teşekkürler. Sorunu hallettim. Yalnız sen den bir isteğim daha olacak (Biraz fazla oluyorum ama ) Senin sitene eklediğin gazeteler menüsünün kodlarını banada gönderebilirmisin. Çok güzel olmuş aynısını bende eklemek istiyorum

raco38' Alıntı:
Tamam hocam çok çok teşekkürler. Sorunu hallettim. Yalnız sen den bir isteğim daha olacak (Biraz fazla oluyorum ama ) Senin sitene eklediğin gazeteler menüsünün kodlarını banada gönderebilirmisin. Çok güzel olmuş aynısını bende eklemek istiyorum
Burun hocam

BBNET
Geri