idareci kendi branşına girmek zorunda mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zilal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zilal

Süper Üye
Süper Üye
müdür yardımcımızın branşı fen ve teknoloji. kendi branşına girmiyor ve 8. sınıflardaki derslerimi almış tarım yapmış. kendi giricek.
çok sinirliyim. dava açcam. hak elde edebilir miyim?

Vallahi burada bunları okudukça bunalıyorum. Ben böyle idarecilerin Allah belasını versin diyorum.. Bu dünya düzeninde, bu devletin hukuk düzeninde ne kadar haklı olsanız bile bir hak elde etmeniz için resmen eziyet çekmeniz gerekiyor..

beni sakinleştirmek için müdür egzersiz aç dedi. ben de o ara düşünemedim ama açamıyorum burda okuduklarıma göre. sendikaları aradım . bir tanesi dilekçe yaz sonrada avukatımız dava açsın dedi. diğeri kurulda tarım seçilmişse bişey yapamayız dedi. ama ben sene başı kurul imzasını atmadım henüz. uğraşsam uğraşırım da müdür yardımıcımızda aslında iyi niyetli birisi. fen i unuttum çocuklara haksızlık olur. bazen burda işim olunca derse girmeyi unutuyorum diyor. bizim okulda çok yoğun kalabalık. 5. lerden gelecek nasıl olsa ders diye haziran da ki toplantıda dikkat etmemiştim tutanağa tarım yazmışlar. ama imam hatip 5. sınıflarda öğrenci seçimlerini dikkate almadan 2 çeşit ders seçilcek il genelinde. o yüzden bt lab. ı 2 tane olmadığından ve 1 tane bt öğretmeni olduğundan bilişim tek. seçilmedi.

il mem e gittim anlattım. 5 lerde seçelim dedim.bunun için mi geldin dedi :? biz bişey yapamayız okul müdürü ayarlar okul durumuna göre dediler
müdür kursta açabilirsin ek ders istiyosan dedi. kursta zor oluyor. devamsızlık yapan çok oldu geçen sene. sinir ettiler beni.

:( :(

şimdilik boşverdim

zilal' Alıntı:
müdür yardımcımızın branşı fen ve teknoloji. kendi branşına girmiyor ve 8. sınıflardaki derslerimi almış tarım yapmış. kendi giricek.
Fen ve teknoloji branşındaki biri tarım dersine girebilir hocam. Tarım da onun alanı çünkü. Branşı fen olan idarecilerin çoğu tarımı tercih ediyor. Hem kolay olduğu için, hem fen teknolojiyi unuttukları için, hem de çocukları düşündükleri için.
Dava açsan da kaybedersin boşuna uğraşma bence.

mystreous' Alıntı:
zilal' Alıntı:
Fen ve teknoloji branşındaki biri tarım dersine girebilir hocam. Tarım da onun alanı çünkü. Branşı fen olan idarecilerin çoğu tarımı tercih ediyor. Hem kolay olduğu için, hem fen teknolojiyi unuttukları için, hem de çocukları düşündükleri için.
Dava açsan da kaybedersin boşuna uğraşma bence.

kurulda seçilseydi davayı kazanırdım ama dikkat etmedim . imam hatiplerde seçilcek nasıl olsa diye.. bir dahaki sefere dikkatli davranırım artık :?

herkes düşünülüyor. idareci, öğrenci ama bilişimci ne yaparsa yapsın. hakkımı helal etmiyorum hiç kimseye

BBNET
Geri