ICILS / Okul Yöneticisi Türkiye'den toplam 150 okul

Kodla Büyü
bizim kargo hala gelmedi. zaten gelse de 99 model bilgisayarlarla ne yapılabilir acaba.

Bende bu projenin okul koordinatörüyüm. flash bellek ve 2 adet broşür göndermişler. durmadan anket doldurulmasını istiyorlar. arkadaş okulumun tarihi boyunca bt sınıfı kurulmamış, bt dersi seçilmemiş. onca donanımlı okulun içinden nasıl oldu da benim okula bulaştı bu iş anlamadım. Ne yapılacağı açık ve net bir şekilde hiçbiryerde belirtilmemiş. Süreç içindeki sıkıntılarla alakalı mail attım cevap bile gelmiyor. Denilen şey sorumlusunuz görevlisiniz yapmanız gerekiyor! İlk zamanlar Ankara'dan bir bayan aradı Adı Nesrin'di sanırım. Biz sizinle gerektiğinde iletişim haline geçicez maillerimize cevap verdin dedi; maillerde isteklerini karşıladığımızda problem yok. Ama bizim isteklerimiz sıkıntılarımızı belirttiğimiz mailleri anında siliyorlar sanırım. Bu milli eğitimin hiç mi planlı programlı bir işi olmaz!

arkadaşlar bu sistem gereksinimlerinde 1 gb ram isteniyorsa o zaman hiç kimse yapamaz.eğer bilgisayarlar çalışmazsa il milli eğitimden destek mi alacaz

Klavuzun 7-8 sayfalarında şablon listelerin kendileri trarafından gönderileceği ve bizim dolduracağımız yazıyor. Ben şu ana kadar hiç bir liste oluşturup göndermedim çünkü elime elektronik ortamda yada basıl halde boş listeler gelmedi. Yanlış mı anladım?

Ayrıca 8. sınıfların bizde de dersi yok ama proje bilgisayar okur yazarlığını test etmek olduğu için artık 6. sınıfta aldıkları bilgilerle teste gerecekler çare yok

sayın hocam bugün kaçta idi unutmusum da bizim okullarda münazara yarışması vardı.

teknoloji eğitime yararlımıdır, yoksa zararlımıdır.. zaman geçti işte :(

canlı yayında ne oldu ? birde bana mail göndereceklerdi. gelmedi.. bende unutmuşum,,

eskisehir' Alıntı:
başladık konferansa. slayt okuyorlar şimdilik.

ben mailil yeni gördüm.eminimki çoğu kişi benimle aynı durumdadı.
kargolar yolda ;anka-eti doldurup göndermenin son günü ne zamandı

kargoyu aldık ilk olarak öğretmenlere şifrelerini ver öğretmen kağıdı var onu fotokobi ile coğalt hocalar o kağıdta bir tane internet adresi var oraya girip formu dolduracak 10dakikalarını almıyor ismi olan tüm hocalar yaptıktan sonra öğrencilere uygulamayı yaptırabilirsin bu kadar bildiğim.

BBNET
Geri