i-phone 4s mi ? yoksa samsung galaxy s3 mü ?

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar artık miadı dolmuş olan telefonumu değiştirmeye karar verdim. Ve niyeti ciddi anlamda bozdum iyi bir telefon alacağım. Bu söylediklerimden hangisini tavsiye edersiniz ? Kullananlardan yorum alabilirmiyim ?

birisi eşimde birisi yeğenimde samsung ekran olarak fark atmış durumda. hatta donanım olarak da diyebilirim ama iphoneda da çok güzel uygulamalar var ve hepsi kullanıcı dostu.. bu tamamen tarz meselesi aynı paraya birisi gidip bmw alırken birisi audi alıyor onun gibi bir şey.. kararı siz vereceksiniz.

bnce apple kullanımı farklı bir duygu. xtasy hocamın dediği gibi birazda tarz meselesi. Fakat iphone nun kullanıcı dostu olduğunu söyleyebilrim bn de 3s eşimde 4 var ikimizde inanılmaz memnunuz. çok çeştli uygulamalar var ve bir süre sonra kullanımı bağımlılık halini alabilir. şöyle bir bağımlılık, kısa süreli bir boşluğum olsa dahi hmn elime alıp ya internet kullanımına ya da oyun oynamaya başlıyorum. Gerçi diğer telefonu kullanmadığım için biraz taraflı bir cevap olabilir yazdıklarım fakat güçlü bir alternatif olduğunu söyleyebilirim:)

hiçbiri seçeneği yok mu?

mis gibi htc,sony gib markalar varken paragöz iphone ve malzeme kalitesi düşük olan samsung alınmaz

Ben yaklaşık 5-6 aydır Galaxy S Plus modelini kullanıyorum. Donanım (işlemci, ram, vs..) olarak Samsung önde gidiyor. En çok hoşuma giden ekranın süper AMOLED cam olması. Ama ne hikmetse benim telefonda bazen tıkanma oluyor ama daha düşük işlemcili Iphone da tıkanma olmuyor :o
Galiba işletim sisteminden kaynaklı, bende Android Gingerbread var ama İos tabiki daha iyi.. Eğer 4.0 Ice Cream da bu sıkıntılar giderildiyse Samsung derim. Ama prestij diyorsan Iphone derim..

pegasus777' Alıntı:
Sırf boyutundan dolayı s3 değilde iphone 4s alacağım...

Ben de S3 ün boyutları yüzünden sevemedim telefonu.. S2 bile büyük geliyorken - s3 aştı olayı ..

ip4 ün boyutları ideal ölçülerde bence.

Şarj benim için önemli fakat - ikisinin de şarjı birbirinden betermiş duyduğum kadarıyla.

oziie' Alıntı:
pegasus777' Alıntı:
Sırf boyutundan dolayı s3 değilde iphone 4s alacağım...

Ben de S3 ün boyutları yüzünden sevemedim telefonu.. S2 bile büyük geliyorken - s3 aştı olayı ..

ip4 ün boyutları ideal ölçülerde bence.

Şarj benim için önemli fakat - ikisinin de şarjı birbirinden betermiş duyduğum kadarıyla.
hocam s3 için Jelly Bean güncellemesi yayınlandı şarjda epey fark ediyormuş.

4S kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Galax S3' te iyi bir telefon fakat boyutu çok büyük ve malzeme kalitesi o kadar iyi değil. İphone' u elinizi aldığınızda kaliteyi, sağlamlığı ve de şıklığı hissediyorsunuz.

eğer bu ikisi arasından seçim yapmam gerekirse android olmasından dolayı samsung galaxy s3 tercih sebebim olur. ancak eğer android bi cihaz alacaksam da gerek tasarımının güzelliği olsun, gerek beats audio desteği olsun, gerek malzeme kalitesi olsun gerekse de Sense arayüzü olsun HTC samsung dan daha cazip geliyor. HTC One X donanım olarak da zaten S3 ile aynı seviyede... HTC One X kullanıyorum, samsung galaxy s3 kullanan çok yakın bir arkadaşım var, iphone 4s kullanan abim var. üçünü de iyi biliyorum. aralarından htc one x i tercih ederim ancak htc one x in de bataryasının 1800 ma olması dezavantajı...

Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun :)

aypon telefonlarda yapılan her işlem ve hareket apple tarafından takip ediliyormuş. adamlar acayip bir sistem yapmışlar.

Samsung S2 kullanıyorum çok memnunum, özellikle ekranın büyük olması internet ve uygulamalar için çok kullanışlı..

tercih meselesi tabiki ancak htc sony lg gibi firmaların operatör üzerinden görüntülü görüşmeyi bile çözememiş olmaları insanı düşündürüyor.o kadar para verip one x alacaksın sonrada görüntülü konuşma yok!!!

hakand77' Alıntı:
tercih meselesi tabiki ancak htc sony lg gibi firmaların operatör üzerinden görüntülü görüşmeyi bile çözememiş olmaları insanı düşündürüyor.o kadar para verip one x alacaksın sonrada görüntülü konuşma yok!!!

HTC One X kullanıcısıyım ama bu konuda gerçekten haklısınız...

Bir yandan da aklıma şu geldi; önceki telefonum nokia x6 idi. görüntülü görüşmeyi denemek için bu özelliğe sahip telefonu olan bütün arkadaşlarımla irtibata geçtim ama ya hattını 3g ye açtırmamış ya da bulunduğu yerde 3g şebekesi yoktu. yani kısacası bi görüntülü görüşemedim gitti :D

s3 o ekran süper amoled olduğu sürece hiç bir telefon alınmaz s3 ten başka.
bence asıl soru şu verilen prayı hak ediyormu testlerde iphone5 bile web dışında s3 ün gerisinde performasn ve ekran S3 ten yana
programlara gelince android de bir sürü uygulama var üstelik ücretsiz
diyebilirisniz ki ios daha kararlı evet olabilir çünkü adamlar müdahale ettimiyor ki değişiklik olsun, ama s3 için dünya kadar mod var
tabi biraz da sayın hocalarımın belittiği gibi tar meselesi

hocam i-phone 3 kullananlar şimdi güncelleme yapamıyor eğer telefonu 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorsanız s3 yada diğer hocalarımın dediği gibi htc alın derim. ama bence o kadar para vermeye değmez sırf hava olsun diye bence önce ihtiyaç tespiti yapın sonrada telefon dönüşüm hızınızı belirleyin yani kaç yıldır telefon kullanıyorsunuz bu sürede kaç telefon değiştirdiniz. :)

BBNET
Geri