- Mesajlar
- 1,508
Çocukların EBA ya girmeleri için alacağım. İ3 işlemcisi SSD ve 4GB ram var. Kasa mı kalitesiz bu markalarda?Kullanan var mı?
Bahsettiğiniz ürün sanırım bu https://www.hepsiburada.com/i-life-...ayar-il-1506x-41000sabwieas-d-pm-HB00000O3TV2Çocukların EBA ya girmeleri için alacağım. İ3 işlemcisi SSD ve 4GB ram var. Kasa mı kalitesiz bu markalarda?Kullanan var mı?
hocam bilgisayarın özellikleri fiyatına göre iyi görünüyor ancak bunu aldıktan sonra, garantisi bitince, herhangi bir arıza durumunda anakart tamiri, bios yazma gibi işlemleri yapmak çok zor oluyor (anakart şeması bulunamıyor yada bios çıkmıyor piyasaya), bu durum sizin de cebinize zarar veriyor. Casper, exper gibi markalar için de aynı şeyler geçerli.. Tabi her bilgisayar arıza verecek diye de birşey yok..Çocukların EBA ya girmeleri için alacağım. İ3 işlemcisi SSD ve 4GB ram var. Kasa mı kalitesiz bu markalarda?Kullanan var mı?
İşlemci hızı 2 GHz yazıyor. Telefon işlemcileriyle neredeyse aynı. Ekran çözünürlüğü falan hepsiburada dan farklı. Şahsen görmeden, denemeden almazdım.Yok hocam şu nette karşıma çıktı. 2 tane alacağım. Sadece merak ettim markayı.
Fiyatı 3000 TL.Çocuklar için ben de var zaten.
https://www.evkur.com.tr/ilife-i3-5005u-4gb-128gbcamera-type-c-data156-ips-w10-black
Yok hocam şu nette karşıma çıktı. 2 tane alacağım. Sadece merak ettim markayı.
Fiyatı 3000 TL.Çocuklar için ben de var zaten.
https://www.evkur.com.tr/ilife-i3-5005u-4gb-128gbcamera-type-c-data156-ips-w10-black