normlar, ders çizelgesi ile ilgili toplantı yapıyoruz, yeni ders çizelgesine göre iş teknik dersinin norm u düşüyor, iş teknik öğretmeni de müdüre aynen şöyle bir şey söyledi, seçmeli derslerden birine ben girerim, ders saatimi artırırız, norm karşılığı ders saatini ona göre girin dedi, yani seçmeli derse ben girerim norma esas ders saatimi artırın, norm kadrom düşmesin demek istedi. müdür de , seçmeli derse sen gireceksin diye bi kanun yok, senin normunu belirlerken seçmeli dersin ders saatini giremeyiz dedi, iş teknikçi de döndü, o zaman bilişim teknolojileri ve yazılım dersine de bilgisayar öğretmeni girecek diye bi kanun yok, o da seçmeli ders dedi çıktı.
ulen adamlar neler düşünmeye başladılar, ilerleyen zamanda iş teknikçilerin bu norm ve ders saati konusundaki tepkileri ve tepkilerinin sonucunu çok merak ediyorum, 2 senedir neler yaptık sesimizi duyurmak için, çok bişey elde edemedik(bakana dersin adını bile öğretmedik), bakalım iş teknikçiler ne yapacak. işin sonunda yine bize dokunacak bişey çıkmasa bari...
ulen adamlar neler düşünmeye başladılar, ilerleyen zamanda iş teknikçilerin bu norm ve ders saati konusundaki tepkileri ve tepkilerinin sonucunu çok merak ediyorum, 2 senedir neler yaptık sesimizi duyurmak için, çok bişey elde edemedik(bakana dersin adını bile öğretmedik), bakalım iş teknikçiler ne yapacak. işin sonunda yine bize dokunacak bişey çıkmasa bari...