hocam merhaba, 0 km ise dizel, 2. el ise benzinli al derim. fiyat aralığı belli. sıkıntısız dizel bulmak zor. sabır işi birazda. beklerim araştırırım yakın şehirleri dolaşırım dersen olabilir. ben fiat kullandım hep. ama dediğiniz şartlarda ilk megane bakardım. sonra linea. iki modele kıyasla accent era bakmazdım. lineanın belki biraz daha donanımlısını bulabilirsin o fiyata ama megane ı satmak istesen 1 günde satılır, linea yı satmak istesen 1 hafta. fiatın yeni arabalarında malzeme kalitesi düştü, 3-4 yıl önceki arabalarda kullanılan malzemeler çok daha kaliteli. megane da clio da malzemeler zaten kalitesiz. (2011 modelleri bilmiyorum renaultun) . 1.3 multijet linea çekişte biraz problem yaratabilir. benzinli olursa yine sorun yok.
birde son zamanlarda iyice moda oldu, konu dışı tavsiyeler. bir zararı var mı yok. ama adam aldı diyelim nissan, honda, mazda bozulursa sen mi yaptıracaksın, veya 1500 lira civarında olan kaskosunu sen mi ödeyeceksin. adam anadolunun küçük bir şehrindeyse bozulan kırılan parçayı sen mi bulup göndereksin.