L Libertad Aktif Üye Mesajlar 101 19 Ocak 2013 #1 i30 prime yada değişik versiyonlarını kullanan var mı nasıl kısaca değerlendirirmisiniz?
gozturkgs Aktif Üye Mesajlar 110 20 Ocak 2013 #2 ben dizel style kullandım. çok beğendim. motor süper, sürüş çok zevkli, araba çok tatlı kısacası tavsiye derim.
ben dizel style kullandım. çok beğendim. motor süper, sürüş çok zevkli, araba çok tatlı kısacası tavsiye derim.
hakanharuny Aktif Üye Mesajlar 299 20 Ocak 2013 #3 Libertad' Alıntı: i30 prime yada değişik versiyonlarını kullanan var mı nasıl kısaca değerlendirirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... yenisini iyi bilirizde eskisi pek tutulmadı
Libertad' Alıntı: i30 prime yada değişik versiyonlarını kullanan var mı nasıl kısaca değerlendirirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... yenisini iyi bilirizde eskisi pek tutulmadı
D dobra1979 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,047 20 Ocak 2013 #4 kullanana arkadaşlar yazarsa daha net bilgi ediniriz bence duyumlar olmasın lütfen
O olasılıksız Site Gezgini Mesajlar 38 20 Ocak 2013 #5 i 30 harika bi araba hocam özellikle yeni kasası süper. hyundai nin en iyi arabası bence. tavsiye ederim
i 30 harika bi araba hocam özellikle yeni kasası süper. hyundai nin en iyi arabası bence. tavsiye ederim