Hyundai i30 hakkında

Kodla Büyü
Geçen ay test sürüşü yaptım. En üst donanımdı. Dct(otomatik) ve dizel. 77000 fiyat hariç gayet başarılı bir araç diyebilirim. Ford focusta içerde motor sesi çok net bir şekilde duyuluyorken i30 da hiç ses yoktu. Ama yine de focus alınabilirlik açısından ilk planda benim için.

Benzınlısınıe sürdüm manuel uzun yol ve şehir içi
şekli semalı hoş ki artık yeni arabaların geneli güsel donanım perdesi çok geniş, araç yüksek hızda 160 üstü çok titriyor ve kontrolü kaçıyordu, lastikler dişli idi. Yoldan da olabilir ama bence süspansiyonları acaip sert ki peder hyundaı alınmaz dedi aurıs aldı araç daha oturaklı geldi bana

direksiyon kumandaları çok kullanışsız anca bu kadar berbat yapılabilirdi.
uzun yolda ve stabilize yolda sürüş keyifli içeri ses almıyor.

tercih yapacak durumda olsam aurisi tercih ederdim.

Aracı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Benzinli otomatik, stil paket 2012 bendeki 45.000 TL'ye aldım. Şehir içi tüketim 8-9 litre civarı il dışı 5-6'ya düşüyor. Konfor olarak özellikleri gayet yeterli, ben memnunum uzun vadeli bineceğimi hesap ederek geri vites kameralı, navigasyon taktırdım. İşin özeti tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

2012 model benzinli otomatik elite modelini 2 ay önce 47000 TL ye aldım.Harika bir arac.Araçta olmayan bir sey yok.

Şöyle birşey söyleyeyim. i30(2008 model) ile corsa(2008) kıyaslama yapınca hangisi daha iyi?

Hocam astrayla i30 karsilastirabilirsin segmentler farkli
corsayla anca i20 karsilastirilir..

1lt Benzinde 15 dizelde 17 km gidebiliyorken, lpg ilede 13-14 km desek nasıl olacak 90 km 10 tl. Hangi şartlarda? Pek inandırıcı değil

OZOGUL' Alıntı:
1lt Benzinde 15 dizelde 17 km gidebiliyorken, lpg ilede 13-14 km desek nasıl olacak 90 km 10 tl. Hangi şartlarda? Pek inandırıcı değil
Hocam 45 km mesafe uzaklıktaki benzinlikten yakıtı alıyormuş hoca ve gidip gelene(45+45 km) kadar depoyu 10 TL'ye dolduruyor. Durum şu ki; yol boş ve şehirlerarası gibi sayılır.

yasarsahbaz' Alıntı:
OZOGUL' Alıntı:
Hocam 45 km mesafe uzaklıktaki benzinlikten yakıtı alıyormuş hoca ve gidip gelene(45+45 km) kadar depoyu 10 TL'ye dolduruyor. Durum şu ki; yol boş ve şehirlerarası gibi sayılır.
Aracini cekiciye cektiriyor olmasin :mrgreen:

bidene' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
OZOGUL' Alıntı:

Çok iyi :alkis:

bidene' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
OZOGUL' Alıntı:
Ben hocanın yalancısıyım hocam :)

BBNET
Geri