hyundai i30 elite paket

Kodla Büyü

whisper4141

Aktif Üye
arkadaşlar bu araba nasıldır bilenler bilgi verirse sevinirim araç full + full özellikler olarak çok doyurucu 1.6 benzinli 135 beygir
otomatik fiyatı 53000 nasıl dır teşekkürler

en nihayetinde hyundai ikinci elde fiyatı düşecek ama golf yıllardır golf eskiside yeniside iyi para ediyor. kıyaslama yapılmaz.
ve en önemliside şu otomatik vites dedimi tabikide WV derim.

hocam kayınçom aldı daha görmedim düz vites elite beyaz aldı astra verdi üste 8 verdi kalanı da ayda bir bir toplam 48e aldı kendi aracını 20ye saymışlar.Araç çok iyi diyor.Bana hep golf audi a3 alacam diyodu nasıl olduysa i30 almış şaşırdım ben de.turbolu araçlar 2.elde daha çok değer kaybediyor hocam... i30 ise benzinli motoru gdi motor yani wv'deki fsi mantığı bu sebeple ileride bu tür motorlar 2.elde daha az değer kaybedecek diye düşünüyorum çünkü bu motorlara da lpg takılabiliyor artık ama şuan çok pahalı ayaygınlaşmadı.Turbo benzinlilere de takılıyor ama biliyosunuz ki turbolu araçlar 2.elde güzvensizlik oluşturduğu için daha çok değer kaybediyor.

ismailt' Alıntı:
hocam kayınçom aldı daha görmedim düz vites elite beyaz aldı astra verdi üste 8 verdi kalanı da ayda bir bir toplam 48e aldı kendi aracını 20ye saymışlar.Araç çok iyi diyor.Bana hep golf audi a3 alacam diyodu nasıl olduysa i30 almış şaşırdım ben de.turbolu araçlar 2.elde daha çok değer kaybediyor hocam... i30 ise benzinli motoru gdi motor yani wv'deki fsi mantığı bu sebeple ileride bu tür motorlar 2.elde daha az değer kaybedecek diye düşünüyorum çünkü bu motorlara da lpg takılabiliyor artık ama şuan çok pahalı ayaygınlaşmadı.Turbo benzinlilere de takılıyor ama biliyosunuz ki turbolu araçlar 2.elde güzvensizlik oluşturduğu için daha çok değer kaybediyor.
Kullanıcıların çoğu - ya da araç alacakların çoğu golf de turbo olduğundan bihaber..

Adam golf aldım diyor sadece, hatta " 1.4 ünü almadım, 1.6 daha seri olduğu için 1.6 sını aldım" diyenler bile oluyor. Demem o ki turbodan dolayı değer kaybı yaşanması husuna katılmıyorum. Vw ve audi 2007 den sonra hep turbolu kullanıyor ama turboda sıkıntı pek duymuyoruz sağda solda. Kronik bir problem yok yıllardır.
LPG konusunda haklısın, tsi ler lpg de sıkıntı, LPG uyumlu motorlar daha çabuk elden çıkarılabiliyor bu avantajından dolayı.

hocam ben 2 hyundai aldım (sıfır). accent era 2011 ve i20 2013. ikisinden de memnunum. hyundai eskisi gibi değil. çıtayı yükseltti. wv de kötü değil. ancak sadece aracı almakla bitmiyor. bakımı, parçası. servisi, ... kıyaslamayı ona göre yaparak bunları da göz önüne almak lazım. hyundai nin yıllık ve km bakımları oldukça uygun fiyata yapılabiliyor. parçaları da oldukça ucuz. örnek: 2012 yıllık bakımıyla 15.000 km bakımı bana 200 tlye maloldu. (ikisini bir arada yaptırdım) tüm detayları değerlendirmek gerek.

hocam aynı modeli bana 50ye veriyorlardı. Ama hyundai işte kore aracı deyip vazgeçtimdi.İnternette de 3-5 takla atıp airbagleri açılmamış i30lar hakkında efsaneler dolanıyor benden söylemesi...

Hocam ben de baktım da 10litre ya da 9 litre yakıyodu otomatik vitesi o nedenle soğudum ayrıca da şu an 2000 audi a3 e biniyorum 2013 i20 yi de sürdüm ama kıyaslanamayacak derecede konfor farkı var

whisper4141' Alıntı:
hocam arabayı gördünüz mü bilmiyorum ama golf yanında oyuncak gibi duruyo

Hocam youtubetan filan iki arabanın kaza görüntülerini araştır özellikle farklı araç modelleriyle kafa kafaya ya da yandan aldığı darbeleri incele, ondan sonra golf mü oyuncak yoksa hyundai mi öyle karar ver istersen.

İstanbul sahil yolunda komşumuzun oğlu açılan 3 metrelik çukura düşmüştü ford focus hatchbackle yan yana giderken hyundai accentli biriyle aynı anda çukura düştüler. Accentin şöför mahaline kadar kaput içeri gömülmüştü ve olay yerinde sıkışarak öldü malesef, diğer tanıdığımız focus lastiğin ön hizasına kadar göçmüştü ki şöför mahalinde ön cam haricinde tek bir hasar bile olmamıştı. Hastanede hayatını kaybetmişti tanıdığımız malesef kemer takmadığı için kafasını vurmuştu.
O yüzden arabanın sağlamlığını kontrol edip öyle alın.
Hyundaiye çürük araç forda sağlam araç ya da golfe sağlam araç demiyorum, direk kendiniz yazın nette kaza görüntüleri diye öyle bir aratın ve kararınızı verin.
Çarpışma testlerine bir yere kadar güvenin çünkü mercedeste 5 yıldız aldı diye yollarda geziyor, renault hyundai gibi arabalarda 5 yıldız aldı diye yollarda geziyor sonuçta

BBNET
Geri