Hyundai i20 kullanan arkadaşlar?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xk-2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xk-2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
456
merhaba arkadaşlar. Araba bakıyorum bugünlerde. i20 fiyat/ aksesuar açısından biraz daha mantıklı gibi. Kullanan arkadaşların yorumlarını bilmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Hocam 2 senedir sensei otomatik vitesini kullanıyorum. Açık yüreklikle söyleyeyim en ufak bir sıkıntı çıkarmadı. Benim beklentilerimin bile üzerinde çıktı. Oto vites olmasına rağmen yakıtıda iyi. Tavsiye edebilirim.
 
hocam geçen sene Getz'imi sanayiye bırakınca sigorta şirketim ikame araç olarak vermişti.
6 gün kullandım. benzinli, manuel,1.2 motor 2000 km deydi.
bendeki 2007 getz'den çok bi farkı yoktu desem yeridir.
sözde sıfır ama konfor namına hiçbirşey yok.
araç yüksek hızda güven vermiyor.tek avantajı yakıtı diyebilirim.bence alternatiflere yönel.
 
Hocam yaklaşık 2 senedir benzinli 1.2 motor olanını kullanıyorum. Şu ana kadar en ufak bir sıkıntı çıkarmadı. Yakıt açısından son derece ekonomik, tüp taktırma gereği duymadım. Vergi açısından da avantajı var. 85 beygir, şehir içinde atik bir araç. fiyat performans açısından tercih edilebilir.
 
Sayin hocam 2012 dizelini yaklaşık 1 yıl kullandım yakıt çok ekonomik klima çok zayıf en büyük kusuru da iç aksam acayip kalitesiz ve çok aşırı gürültü yapıyor. Her parçası ses yapıyor. Bir kez daha kesinlikle almam. Sadece yakıt çok çok iyi.
 
Hocam Showroom'da birkaç kez içini inceleme fırsatım oldu. yeni i20 malzeme açısından daha iyi gibi geldi bana. tabii kullanımı nasıldır onu bilmiyorum.
 
hocam sonuçta b sınıfı bir araç. fazla bir şey beklenmemeli. b sınıfı araçlarda tek bakılan yakıt.
 
birara bakmıştım. Malzeme kalitesi ve bagaj yeterli gelmedi. Aynı fiyata ford couirer aldım. Memnunum
 
BBNET
Geri
Üst