Hyundai i20 hakkındaki görüşleriz

Kodla Büyü
1.2 85 beygir araç aynısının sense paketlısı var hocam bende motor bana yetiyor benzınlı yazın 30 Kr şehir içi 26 kuruş uzun yol yakıt tüketimi vardı. Şu anda malum benzin fiyatlar baya arttı. Motor konusunda yazın Toroslar da bayır çıkarken baya zorlandım araba 5 kişi artı bagaj di :) onun haricinde hiç sıkıntı çekmedim araç kaportasını tüm hyundaı lerde ben beğenmiyorum. İç gövdesi sert plastik ve bozuk yollarda malesef ses yapıyor. Aracı geçen sene 800 liraya sigorta yaptırdım kasko 1300 civarı çıkıyordu (ILK ARAC OLDUĞU İÇİN)
Sormak istedikleri sorarsam yardımcı olabilirim hocam
Bu arada pazarlık ile bu aracı kaça bırakıyorlar hocam

1.2 85 beygir araç aynısının sense paketlısı var hocam bende motor bana yetiyor benzınlı yazın 30 Kr şehir içi 26 kuruş uzun yol yakıt tüketimi vardı. Şu anda malum benzin fiyatlar baya arttı. Motor konusunda yazın Toroslar da bayır çıkarken baya zorlandım araba 5 kişi artı bagaj di :) onun haricinde hiç sıkıntı çekmedim araç kaportasını tüm hyundaı lerde ben beğenmiyorum. İç gövdesi sert plastik ve bozuk yollarda malesef ses yapıyor. Aracı geçen sene 800 liraya sigorta yaptırdım kasko 1300 civarı çıkıyordu (ILK ARAC OLDUĞU İÇİN)
Sormak istedikleri sorarsam yardımcı olabilirim hocam
Bu arada pazarlık ile bu aracı kaça bırakıyorlar hocam
hocam 1.2 ye lpg taktırılabilir mi? aracı kayseri de kullanacağım kayseri düz bir şehir.fiyat olarak 35 e indiler ama biraz yüksek gibi geldi. sizce ederi ne kadardır

Lpg takılıyor aynı araçtan arkadaşımda da var 1.2 lpg li bir sıkıntı yok Fiyat konusunda pek piyasaya hakim değilim

Forumda dizel focus satan arkadaş vardı onun aracına baktınız mı hocam? i20'ye bu parayı verilir mi diye düşünüyor insan tabi zevk meselesi. ayrıca 1.2 motor lpg ile araç gitmem demez ama çok nazlanır.

o paraya 2010 civarı dizel corsa alırsın kafan rahat binersin hocam :D Lpg - benzin ustalarla sanayiyle akraba olana da gerek olmaz :D

Forumda dizel focus satan arkadaş vardı onun aracına baktınız mı hocam? i20'ye bu parayı verilir mi diye düşünüyor insan tabi zevk meselesi. ayrıca 1.2 motor lpg ile araç gitmem demez ama çok nazlanır.
yok hocam onlara bakmadım. biraz küçük bi araç istiyorum.Fiyat yüksek gibi ama araç 0 gibi hiç bi yeride çizik boya değişen yok. Tam karar vermiş değiliz hocam Araştırıyoruz.O yüzden sizlerin yorumlarına ihtiyacım var

Sıfır yada ikinci el ibiza (2014-106), fiesta , corsa, fabia (2012 ve üzeri) 35-40 aralığında manuel viteslilerini bulabilirsiniz hocam. İlla ki benzinli olsun diyorsanız tsi motor dahi olabilir. i20 kötü değil ama daha iyileri de olabilir.

yeni i20 ler daha iyi ses falan yok yokuşta da iyi 20000 tl faizsiz kredi avantajı da var. O parayı verince bence biraz daha verip 0 almak lazım. 5 yıl 100000 km garantisi var. şu an 47 bin civarı.

Sargon' Alıntı:
Hocam sıfır ibizayı 42000 civarı alabilirsin bayi indirimiyle tabi arada 6 bin tl var.

http://www.seat.com.tr/yeniseat_files/0 ... aFiyat.pdf

hocam çok fena aklıma soktun bu fikri :D bende 35-40 arası araba bakıyorum da ikinci el olarak. Yalnız ilk arabam olacak ve çok fazla tecrübe sahibi değilim fakat kendime güveniyorum bu konuda. karasız kaldım ikinci el sıfır arasında bu teklifi görünce :D

yeni i20 al faizsiz kredi vede indirimlerle baya uyguna gelir eski kasalara bu kadar para verme hocam ben yeni aldım vazgeçtim ikinci elden sıfırn yol tutuşu kasası özellikleri çok güzel hundailerde motor çok güzel çok iyi kaçıyor benzin değilde dize düşün bence

ares24' Alıntı:
yeni i20 al faizsiz kredi vede indirimlerle baya uyguna gelir eski kasalara bu kadar para verme hocam ben yeni aldım vazgeçtim ikinci elden sıfırn yol tutuşu kasası özellikleri çok güzel hundailerde motor çok güzel çok iyi kaçıyor benzin değilde dize düşün bence

Hocam öncelikle hayırlı olsun Kazasız belasız.
Ne kadara aldınız. Intenet resmi fiyatları 48.450TL den başlıyor cok uygun değil fiyatlar

yeni i20 geçen ay 46-46,500-47 e bırakıyorlardı. bu ay reklamlarında 7500 indirim diyor peşinde sormak lazım. Bayinin birinden fiyat alıp diğer bayilere o fiyatı verince pazarlık yapıyorlar.

çok yakar, işcilik ktü, araba kötü, güvenip basma , emanet bi araba , bana kıralama fırmasından vermıslerdı , ıade ettım bana araba verın dıye, bence 30 lıra bıle fazla o arbaya, yınede sız bılırsınız :

Ne kadara aldınız. Intenet resmi fiyatları 48.450TL den başlıyor cok uygun değil fiyatlar
hocam kayseri bayisi 47.700 gibi bişey dedi belki 47.500 liraya bırakabilirler.

1,4 100 hp tavsiye ederim lpg uyumu iyi. Sınıfının en çok satanı. Crdi motorun ise torku iyidir. B sınıfı için ideal.

CeM_G' Alıntı:
Sargon' Alıntı:
Hocam sıfır ibizayı 42000 civarı alabilirsin bayi indirimiyle tabi arada 6 bin tl var.

http://www.seat.com.tr/yeniseat_files/0 ... aFiyat.pdf

hocam çok fena aklıma soktun bu fikri :D bende 35-40 arası araba bakıyorum da ikinci el olarak. Yalnız ilk arabam olacak ve çok fazla tecrübe sahibi değilim fakat kendime güveniyorum bu konuda. karasız kaldım ikinci el sıfır arasında bu teklifi görünce :D

Tavsiye ederim hocam eğer donanım eksikliğini sorun etmezsen gayet yeterli bir araç.

geçen ay bir arkadaşım için hyundai bayisine gidip i20 test sürüşü yaptık. gerçekten çok hoşuma gitti hyundai eski hyundai değil artık.

5 yıldır i20 1.4 dizel araç kullanıyorum. açıkçası benim beklentilerimi karşılayan, memnun kaldığım ve kullanmaya devam edeceğim bir araç.

darkprog' Alıntı:
ares24' Alıntı:

ben otamatik style paketini aldım beyaz renk 54 bin verdim ama cam tavanda yok çünkü tavan yuksekliği azalıyor cam tavan olunca İstanbul da olsan yardımcı olurdum bayi müdürü tanıdık çünkü

BBNET
Geri