Hyundai Accent Era Team 1.5 Dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan barthez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Hyundai Accent Era Team 1.4 Dizel 2010 En full olanı 44 Bin Kmde boya yok Araba orjinal, ekstradan çelik jant mevcut 25 250 ye anlaştık. Fikirlerinizi bekliyorum.

Re: Hyundai Accent Era Team 1.4 Dizel

km ye göre fiyat uygun gibi

Hocam dosttan fikirlerinizi merak ettim, ahbabım satan kişi ev aldı.

bence iyi almışsınız hocam güle güle kullanın.

barthez' Alıntı:
Hyundai Accent Era Team 1.4 Dizel 2010 En full olanı 44 Bin Kmde boya yok Araba orjinal, ekstradan çelik jant mevcut 25 250 ye anlaştık. Fikirlerinizi bekliyorum.

çok arkadaşla biz konnuşuyorduk...

2011 30000 .. tüplü .... 25000

1.4 eralar tutulmuyor hem de dizel 1.5 olmasın o

Eralar 1.5 dizel. Team modeli en dolu versiyon değil. Select yada prime olması lazım en dolusu.

çok yakıyorr dizele olmasına aldanmaaaa.... once yakıt degerlerine baqqq

Şehiriçinde her araba çok yakar. Benim bu araçla uzun yol ölçümüm şöyle: Mayıs ayında Kırşehir-safranbolu, safranbolu-istanbul yaptım. Bağaj dolu, bir yolcu var. Hızımı 110 civarı tutmaya çalıştım. Yakıt 100km/4.7Lt.

Hayırlı olsun fiyat iyi gibi. Yine de ekspertiz yaptırın derim ben.

fiyat iyi gibi. bakımlarını da kontrol ettirin. hayırlı olsun.

Aldık hadi hayırlısı bakalım, ilk arabam ilk göz ağrım olacak. İnşaallah pişman olmam.

Abi dost dedik adam pulu, muayenesi yok diyor. Babana bile güvenmicen bu devirde, ilk önce hiçbirşeyi yok dedi.

barthez' Alıntı:
Abi dost dedik adam pulu, muayenesi yok diyor. Babana bile güvenmicen bu devirde, ilk önce hiçbirşeyi yok dedi.

mtv + muayene 500 ancak tutar. 250 sini siz verin 250 sini o versin.

umarım başka sıkıntıları çıkmaz hayırlı olsun

wertyu6' Alıntı:
barthez' Alıntı:

mtv + muayene 500 ancak tutar. 250 sini siz verin 250 sini o versin.
hocam mesele değilde sen sadece devrini alcaksın sıfır masraf dedi ondan dolayı.

ocak vergisi ödenmeden devir olmuyor diye biliyorum adamın yatırması gerekiyor..

Hocam hyundai dizeller 1.5 olur ve 110 beygirdir. En dolu modeli ise select ve style modelleridir. Style'ın selectten farkı açılır tavan ve hava yastığı fazlalığıdır. Ben de 2008 hyundai 1.5 select modeli var. Şu anda 53 bin km de. Satarsam 26500'den ilan verecem. 1.5 era şehir içinde ortalama 7-8 litre civarında yakar. Kullanıma göre 10 litreye de çıkabilir ama şehir dışında 100 km de 3.4 litreyi de gördüm ben.

canegemen' Alıntı:
Hocam hyundai dizeller 1.5 olur ve 110 beygirdir. En dolu modeli ise select ve style modelleridir. Style'ın selectten farkı açılır tavan ve hava yastığı fazlalığıdır. Ben de 2008 hyundai 1.5 select modeli var. Şu anda 53 bin km de. Satarsam 26500'den ilan verecem. 1.5 era şehir içinde ortalama 7-8 litre civarında yakar. Kullanıma göre 10 litreye de çıkabilir ama şehir dışında 100 km de 3.4 litreyi de gördüm ben.
bende fena almamışım o zaman hocam.

BBNET
Geri