OGGY46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 726 12 Nisan 2018 #1 HYUNDAİ OTOMATİK GETZ KULLANAN ARKADAŞLAR otomatik vites üzerindeki 2 ve L nedir ne işe yarıyor
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 12 Nisan 2018 #2 L 1. Vites 2 de 2. Vites diye hatırlıyorum hocam örneğin yokuş iniş çıkışlar da sürekli vites değişimini engellemek için kullanılır diye aklımda kaldı
L 1. Vites 2 de 2. Vites diye hatırlıyorum hocam örneğin yokuş iniş çıkışlar da sürekli vites değişimini engellemek için kullanılır diye aklımda kaldı
E erakcora Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,505 13 Nisan 2018 #3 L birinci vites, 2 sadece 1 ve 2. vites. Yokuş iniş çıkışlarda karasızlık yaşamasın ve motor freni yapılsın diye kullanılır.
L birinci vites, 2 sadece 1 ve 2. vites. Yokuş iniş çıkışlarda karasızlık yaşamasın ve motor freni yapılsın diye kullanılır.
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 13 Nisan 2018 #5 Hocam brb hic kullandigimi hatırlamıyorum ama yokuslarda sıkıntı yaşarsınız deneyin ben ihtiyaç duymadim hic
Hocam brb hic kullandigimi hatırlamıyorum ama yokuslarda sıkıntı yaşarsınız deneyin ben ihtiyaç duymadim hic