Huzur hakkı ne kadar??

Kodla Büyü
estağfurullah hocam bunu hakaret etmek için söylemedim :) sadece çok gıcık konuşuyorsun :) hani samimi arkadaşlar vardır ya biri diğerinin damarına damarına basar, onu gıcık etmek ister, aynı öyle konuşuyorsun.

cumhurtorun' Alıntı:
estağfurullah hocam bunu hakaret etmek için söylemedim :) sadece çok gıcık konuşuyorsun :) hani samimi arkadaşlar vardır ya biri diğerinin damarına damarına basar, onu gıcık etmek ister, aynı öyle konuşuyorsun.

o insan demene sevindi hocam, bu forumun yöneticisi yok mu görmüyor mu bu "insani"...

blume2004' Alıntı:
cumhurtorun' Alıntı:

o insan demene sevindi hocam, bu forumun yöneticisi yok mu görmüyor mu bu "insani"...

tabiki görüyorlar bütün şikayetleri değenlendiriyorlar ama insan yazmasını bilmeyen primatların önce ne demek isteğini araştırıyorlar sonra sonuçlandırıyorlar. biraz vakit alıyor sabırlı ol...Vakit geçmiyorsa googledan primatın ne demek olduğuna bakabilirsin.

@duyu80 hocam vallahi bilmiyorum da, içine şeytan mı kaçtı ne oldu birader, yoksa hesabın mı hack'lendi. tanımadığın biri ile yüz yüze bu şekilde konuşsan yerdin sopayı :)

Neyse sevgili tefciler şimdilik yatıyorum sizinle daha sonra tekrar uğraşacağım.ARM lisansı ile akıllı telefon ve tabletlere yönelik ultra-düşük güç tüketimli mobil işlemciler geliştireceğinden korktuğum intelin korkulu rüyası amd nin kabusu beyaz atletli uzun şortlu erdal terlikli piknikçi tefciler görüşmek dileğiyle :)

cumhurtorun' Alıntı:
@duyu80 hocam vallahi bilmiyorum da, içine şeytan mı kaçtı ne oldu birader, yoksa hesabın mı hack'lendi. tanımadığın biri ile yüz yüze bu şekilde konuşsan yerdin sopayı :)

beyler hesabım çalındı...bizim yeğen yazmış:)

ya şakalaşıyoruz amma abarttın ..hem ben demir çubukla yada palayla dolaşırım

bende tefliyim ama bana huzur hakkı diye bir ödeme yapılmadı nasıl öğrenebilirim bunu

2 yıldır görev yapıyorum çpl'de tek öğretmenim bana da hiç böyle bir ödeme yapılmadı ne yapmam gerekir?

jolly' Alıntı:
amisos55' Alıntı:
jolly' Alıntı:
bende tefliyim ama bana huzur hakkı diye bir ödeme yapılmadı nasıl öğrenebilirim bunu

meslek lisesinde mi görevlisin?
evet kız teknik ve meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü öğretmeniyim ama hiç böyle bir ödenek almadım ben.

hocam o zaman dilekçe ver okula,muhtemelen bilmiyorlardır.

amisos55' Alıntı:
jolly' Alıntı:
amisos55' Alıntı:
jolly' Alıntı:

meslek lisesinde mi görevlisin?
evet kız teknik ve meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü öğretmeniyim ama hiç böyle bir ödenek almadım ben.

hocam o zaman dilekçe ver okula,muhtemelen bilmiyorlardır.

işim idareye kaldıysa yandım mesleki eğitim ve bu tarz konuları onlarda hiç bilmiyolar ve bana söyleyecekleri biz napıcaz olucak :S
toplamda ne kadar bu ödeme hocam senelik?

Bugün bize de yatmış 87,52 TL. Çatır çatırr. Selam olsun :puhaha:

keep-calm-and-i-dont-care.png

88tl yatmış..çook çook az bence..en az 6 ayda bir 300tl olmalıdır...

izmitlii' Alıntı:
duyu bie iban yaz da fitre sadaka atalım hesabına huzur hakkımdan.

yok istemem hakkım varsa da helal etmem...Bir öğretmen avanta para alırken öbürü almıyorsa ki hak vardır burda yanii..İsme bak bi de HUZUR hakkı ...Huzur diye hak mı olur ulen hakkımı etmiyorum ayrıca tüyü bitmemiş yetimlerde benim yanımda beni destekliyor :mrgreen:

duyu81' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
duyu bie iban yaz da fitre sadaka atalım hesabına huzur hakkımdan.

yok istemem hakkım varsa da helal etmem...Bir öğretmen avanta para alırken öbürü almıyorsa ki hak vardır burda yanii..İsme bak bi de HUZUR hakkı ...Huzur diye hak mı olur ulen hakkımı etmiyorum ayrıca tüyü bitmemiş yetimlerde benim yanımda beni destekliyor :mrgreen:

Huzur Hakkı Ödenmesi
Madde 9- İl Mesleki Eğitim Kurulu toplantılarına katılan başkan, üye, müşavir üye ve işletmelerde beceri eğitimi gören meslek lisesi öğrencilerinin yıl sonu beceri sınavları ile kalfalık-ustalık sınavlarıyla ilgili olarak kurulan sınav ve mesleki ihtisas komisyonlarında fiilen görev yapan komisyon üyesi meslek dersi öğretmenleri ile işyeri, işletme veya mesleki teşekkül temsilcisi üyelerine, bu sınavların yapıldığı okul veya kurumlarda sınav komisyonu başkanlığı yapan müdür veya vekillerine branşlarına bakılmaksızın huzur hakkı ödenir.
A) İl Mesleki Eğitim Kurulu toplantılarına katılan başkan, üye ve uzmanlığından yararlanmak üzere başkan tarafından yazılı olarak davet edilen müşavir üyelere o yılın Aralık ayında toplantıların sekreterya hizmetlerini yürüten kurum tarafından,
B) İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin yıl sonu beceri sınavları ile mesleki eğitim merkezlerinde üç dönem halinde yapılan kalfalık-ustalık sınavlarında görev yapan sınav komisyonu üyeleriyle sınav komisyonu başkanlarına o yılın Ekim ayında sınavın yapıldığı okul veya kurum tarafından, düzenlenecek bordrolara göre huzur hakkı ödemeleri yapılır.
Huzur Hakkı ödemelerinin hesaplamasında;
a) İl Mesleki Eğitim Kurulu üyelerine, yılda üç defadan fazla olmamak üzere katıldıkları her bir toplantı için 300 gösterge rakamının,
b) Sınav komisyonunda görev yapan işyeri, işletme veya mesleki teşekkül temsilcilerine her bir sınav dönemi için 500 gösterge rakamının,
c) Sınav komisyonunda başkan olarak görev yapan okul veya kurum müdür/müdür vekiline her bir sınav dönemi için 300 gösterge rakamının,
d) Sınav komisyonunda görev yapan okul veya kurumun meslek dersi öğretmenlerine her bir sınav dönemi için 250 gösterge rakamının,
ödemenin yapıldığı yılın Ocak ayındaki memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpımı sonucu bulunan tutarlar esas alınır.

sen İLKOKULUNDA bu sınavları yapıyormusun da hak talep ediyosun, yok helal etmiyom yok fakir fukaara edebiyatı yapıyon.

moderatör arkadaşlar seni atmadı mı bu siteden, ne yüzsüz şeysin hala giriyon bu siteye.

Konya'da huzur hakkı yatan var mı?bazı arkadasların temmuzda yatmış forumdan okudugum kadarı ile, il milli eğitimlerin huzur hakkı duyuruları da(http://usak.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... meleri.pdf) yapılmış ancak konyayı bulamadım.Her okul bildiriyor sanırım bunları...Bazı okullar temmuzda bildirmişler(http:\\boyabatsml.k12.tr\ExcelveWordDosyalari\HUZUR_HAKKI_EK_DERS_ODEMESI\2013_1_Donem_Huzur_Hakki_Ek_Ders_Odemesi.xls) Bildirmeyenlerin yatmayacak mı?Eylül ayının sonu geldi yatmadı henuz.. 2013 yıl sonunda mı yatacak ikisi de?

BBNET
Geri