mkaratas' Alıntı:hocam şimdi diyeceksiniz ki "niyetli değilsin o zaman neden yorum yazıyorsun" ama fiyat çok fazla değil mi?. 20.000 TL 2009-2010 modelleri var. yeni kasa Hyundai Accent Era Team. bizim hocamız sattı geçen ay 2010 modelini.
:alkis:hasari' Alıntı:Bizi okadar düşünüyorsunuzki ilk mesajınız reklam olmuş. :!:
yabeyfe' Alıntı:değerli arkadaşlarım,aynı model ve özellikleri aynı olanlara internetten bakarsanız ki benim arabam bu değerden hiç te aşağı değil.
mkaratas' Alıntı:yabeyfe' Alıntı:değerli arkadaşlarım,aynı model ve özellikleri aynı olanlara internetten bakarsanız ki benim arabam bu değerden hiç te aşağı değil.
hocam inanın merak ettim ve baktım. arama sonuçlarınaarama sonuçlarında hiç sizin verdiğiniz fiyatta 2-3 tane görebildim. o kadar. ama o fiyatta accent ararsanız 2008-2009 modelleri görebilirsiniz
yabeyfe' Alıntı:mkaratas' Alıntı:yabeyfe' Alıntı:değerli arkadaşlarım,aynı model ve özellikleri aynı olanlara internetten bakarsanız ki benim arabam bu değerden hiç te aşağı değil.
hocam inanın merak ettim ve baktım. arama sonuçlarınaarama sonuçlarında hiç sizin verdiğiniz fiyatta 2-3 tane görebildim. o kadar. ama o fiyatta accent ararsanız 2008-2009 modelleri görebilirsiniz
hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0693/detay
nakzonakzo' Alıntı:arkadaş istediği fiyatı söylemiş, çok ya da az olması önemli değil. isteyen olursa ilgilenir. ben de de fiesta vardı bi fiyat yazdım, çoğu kişi yüksek dedi ama istediğim fiyata sattım![]()
2003 model 1.4 dizel 127000 de fiesta 16000 Tlye sattım haziran ayında, burda ilan vermemiştim. şu anda focus var satabilirim diye bahsetmiştim daha önce bi konuda ama, çok düşük fiyatlar veriyolar, araç hala duruyo kullanıyorum. istediğim fiyatı veren olursa satarım olmazsa satmıyorum. acil satılık değil.hem44' Alıntı:nakzonakzo' Alıntı:arkadaş istediği fiyatı söylemiş, çok ya da az olması önemli değil. isteyen olursa ilgilenir. ben de de fiesta vardı bi fiyat yazdım, çoğu kişi yüksek dedi ama istediğim fiyata sattım![]()
kaç paraya verdiniz hocam ben burada göremedim ilanınızı?