HUNDAİ ACCENT

Kodla Büyü

yabeyfe

Üye
HUNDAİ ACCENTADMİRA 1,6 2005 model
km:55 bin renk:gece mavisi muayene tarihi:2012 mayıs
lpg+benzin
değişen hiç bir parçası yok ,istediğiniz yere gösterebilirsiniz.ön çamurlukta sürtmeden dolayı kısmi boya var.

fiyatı:18,5

Re: İlanım ilk önce meslektaşlarıma..SATILIK HUNDAİ ACCENT

hocam şimdi diyeceksiniz ki "niyetli değilsin o zaman neden yorum yazıyorsun" ama fiyat çok fazla değil mi?. 20.000 TL 2009-2010 modelleri var. yeni kasa Hyundai Accent Era Team. bizim hocamız sattı geçen ay 2010 modelini.

Bizi okadar düşünüyorsunuzki ilk mesajınız reklam olmuş. :!:

mkaratas' Alıntı:
hocam şimdi diyeceksiniz ki "niyetli değilsin o zaman neden yorum yazıyorsun" ama fiyat çok fazla değil mi?. 20.000 TL 2009-2010 modelleri var. yeni kasa Hyundai Accent Era Team. bizim hocamız sattı geçen ay 2010 modelini.

fiyat fazla :+1:

değerli arkadaşlarım,aynı model ve özellikleri aynı olanlara internetten bakarsanız ki benim arabam bu değerden hiç te aşağı değil.

hemde cok fazlax polis arkardasım aldı, 2008 model 45.000 de, en full olanı(digital klima felan) 19.000 tl

yabeyfe' Alıntı:
değerli arkadaşlarım,aynı model ve özellikleri aynı olanlara internetten bakarsanız ki benim arabam bu değerden hiç te aşağı değil.

hocam inanın merak ettim ve baktım. arama sonuçlarınaarama sonuçlarında hiç sizin verdiğiniz fiyatta 2-3 tane görebildim. o kadar. ama o fiyatta accent ararsanız 2008-2009 modelleri görebilirsiniz

mkaratas' Alıntı:
yabeyfe' Alıntı:

hocam inanın merak ettim ve baktım. arama sonuçlarınaarama sonuçlarında hiç sizin verdiğiniz fiyatta 2-3 tane görebildim. o kadar. ama o fiyatta accent ararsanız 2008-2009 modelleri görebilirsiniz

hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0693/detay

arkadaş istediği fiyatı söylemiş, çok ya da az olması önemli değil. isteyen olursa ilgilenir. ben de de fiesta vardı bi fiyat yazdım, çoğu kişi yüksek dedi ama istediğim fiyata sattım :)

yabeyfe' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:
yabeyfe' Alıntı:

hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0693/detay

Hocam yanlış anlamayın arabanız gerçekten güzel olabilir ama modeline göre fiyat fazla. Tabiki istediğiniz fiyatı verebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin. ben 2 aydır 2. el araba arıyordum. birçok satıcıyla konuştum. 1 ay önce de kendi arabamı sattım. ondan dolayı arabanızın fiyatının fazla olduğunu söylüyorum. Kendi fikrim.
Verdiğiniz ilana göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3338/detay bunlarda var.

değerli hocam fikrinizi saygıyla karşılıyorum . Gerçektende arabam temiz ve güvendiğim için bu fiyatı söyledim,yoksa piyasada bunun altında bulmak mümkün...

nakzonakzo' Alıntı:
arkadaş istediği fiyatı söylemiş, çok ya da az olması önemli değil. isteyen olursa ilgilenir. ben de de fiesta vardı bi fiyat yazdım, çoğu kişi yüksek dedi ama istediğim fiyata sattım :)

kaç paraya verdiniz hocam ben burada göremedim ilanınızı?

15000 den fazla etmez

hem44' Alıntı:
nakzonakzo' Alıntı:

kaç paraya verdiniz hocam ben burada göremedim ilanınızı?
2003 model 1.4 dizel 127000 de fiesta 16000 Tlye sattım haziran ayında, burda ilan vermemiştim. şu anda focus var satabilirim diye bahsetmiştim daha önce bi konuda ama, çok düşük fiyatlar veriyolar, araç hala duruyo kullanıyorum. istediğim fiyatı veren olursa satarım olmazsa satmıyorum. acil satılık değil.

BBNET
Geri