huawei g7 telefon hakkında yardım???

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
huawei g7 telefonu nasıl bilirsiniz arkadaşlar kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum pls. gsm operatörlerinden 24 ay ödemeyle almak mantıklı mı???

Ekran boyutu hayvani ama pil süresi de en az onun kadar dehşet bir telefon.
Bu ekran boyutu ile 650-700 arasında alınabilecek, en iyi seçenek
Bazı serilerinde U10 eklenmiş aklımı karıştırdı.
ram 1 gb Çok güçlü oyunlar için yeterli sayılmamakla birlikte işlemci hızı normalin az bişey üstü.
Ama
Beğenmediğim tek özelliği kamera çözünürlüğü sanırım orada sıkıntı yaşarsınız.
Kamera bakımından sony xperia z seri öneririm. Kullanıp ta samsung edge alan iki arkadaşın pişmanlığını daim dinlerim.

GRİNGO' Alıntı:
Ekran boyutu hayvani ama pil süresi de en az onun kadar dehşet bir telefon.
Bu ekran boyutu ile 650-700 arasında alınabilecek, en iyi seçenek
Bazı serilerinde U10 eklenmiş aklımı karıştırdı.
ram 1 gb Çok güçlü oyunlar için yeterli sayılmamakla birlikte işlemci hızı normalin az bişey üstü.
Ama
Beğenmediğim tek özelliği kamera çözünürlüğü sanırım orada sıkıntı yaşarsınız.
Kamera bakımından sony xperia z seri öneririm. Kullanıp ta samsung edge alan iki arkadaşın pişmanlığını daim dinlerim.

650-700 e nerede satılıyor hocam bu telefon?

Cimri yada akakçe.com a batım
yoksa yanlış seri yemi baktım???

Bataryası, kalitesi, kamerası çok güzel hocam. Boyut olarak cebe girecek telefon değil taşıması zor.

bu telefon şu anda en ucuz silver renk olarak 929 tl ile hızlıal da.
çek puan vs ile 830 tl ye alınabilir.
alışveriş 1000 tl yi geçerse daha avantajlı olur axess kart ile.

anlamadığım yalnız diğer renkler 50 tl daha pahalı bi fark varmı acaba?

bende almayı düşünüyorum.

sizin verdiğiniz hızlı al linkinde g7 yok zaten.arkadaşların bahsettiği 900 civarı telefon.ram 2gb, dört çekirdek işlemci.kamera arka 13 ön 5mp. vodafone bayiinde biraz inceledim.fiyatına göre oldukça güzel.kamerası da yeterli, ekranı da oldukça güzel.bence bu fiyata alınabilir...

bunlarda ascend g730 hocam.ikiside ascend diye geçiyor zaten.sizin paylaştıklarınız 730.benim dediğim 7.hangisi 7 oluyor şimdi???

BBNET
Geri