hakanyandım
Üye
http://www.vitaminegitim.com/ üyelik ücretsizmiş
ali04' Alıntı:Sahte bir site olmasın ?
wertyu6' Alıntı:geçen girdim, 2 dk sonra günlük hakkınız doldu dedi.
halukk' Alıntı:wertyu6' Alıntı:geçen girdim, 2 dk sonra günlük hakkınız doldu dedi.
Hocam anasayfadaki mebbis ile giriş yapın kısmında login olup kullanabilirsiniz evden de .. değişen bir şey yok öğretmenler için :+1:
berra_u' Alıntı:pano için kullanabileceğiniz duyuru örneği...
mr3555' Alıntı:öğrenciler açısından kötü oldu. geçen sene öğrencileri sallamasyon mail adresi ile üye yapmıştım :mrgreen: artık yemiyor. :| aktiivaasyon yolluyor mail adresine. :!: öğrencilere hangi mail adresinden aldırıyorsunuz ? olmadı mail hesabı oluştursunlar ....
bilgisayarbilisim33' Alıntı:Değişiklik olduğu ilk günden beri öğrenciler kullanıyor yalnız, okuldan öğrencilere bir yere kadar ücretsiz. Sonra günlük limitiniz doldu diyor. Tamamen ücretsiz değil yani. Ayrıca e-mail adresini sallıyoruz. Aktivasyon maili gönderildiğine dair bir mesaj görüntüleniyor. Tam o anda google'dan vitaminegitim diye aratıp giriş yapıyoruz. Gelen aktivasyon mailine bakmıyoruz, zaten mail sallama, bakamıyoruz.
lion26' Alıntı:herkese açılması güzel olmuş.ancak en altaki tek göz.yani illimünati işareti ise oldukça garip durmuş.ne de olsa amerikan şirketi.ama eğitime katkısı olması güzel.
Amerikan şirketi olduğunu nereden çıkarttın hocam? Vitamin ODTÜ Teknokent içinde tamamen Türk çalışanlar tarafından üretiliyor. Sebit'in çıkışı Tübitak'a dayanıyor ve şu anda 100% Türk Telekom grup şirketi.