hakanyandım
Üye
http://www.vitaminegitim.com/ üyelik ücretsizmiş
ali04' Alıntı:Sahte bir site olmasın ?
wertyu6' Alıntı:geçen girdim, 2 dk sonra günlük hakkınız doldu dedi.
halukk' Alıntı:wertyu6' Alıntı:geçen girdim, 2 dk sonra günlük hakkınız doldu dedi.
Hocam anasayfadaki mebbis ile giriş yapın kısmında login olup kullanabilirsiniz evden de .. değişen bir şey yok öğretmenler için :+1:
berra_u' Alıntı:pano için kullanabileceğiniz duyuru örneği...
mr3555' Alıntı:öğrenciler açısından kötü oldu. geçen sene öğrencileri sallamasyon mail adresi ile üye yapmıştım :mrgreen: artık yemiyor. :| aktiivaasyon yolluyor mail adresine. :!: öğrencilere hangi mail adresinden aldırıyorsunuz ? olmadı mail hesabı oluştursunlar ....
bilgisayarbilisim33' Alıntı:Değişiklik olduğu ilk günden beri öğrenciler kullanıyor yalnız, okuldan öğrencilere bir yere kadar ücretsiz. Sonra günlük limitiniz doldu diyor. Tamamen ücretsiz değil yani. Ayrıca e-mail adresini sallıyoruz. Aktivasyon maili gönderildiğine dair bir mesaj görüntüleniyor. Tam o anda google'dan vitaminegitim diye aratıp giriş yapıyoruz. Gelen aktivasyon mailine bakmıyoruz, zaten mail sallama, bakamıyoruz.
lion26' Alıntı:herkese açılması güzel olmuş.ancak en altaki tek göz.yani illimünati işareti ise oldukça garip durmuş.ne de olsa amerikan şirketi.ama eğitime katkısı olması güzel.