Arkadaşlar ben sitemize videolar eklemek istiyorum. Dreamweaverda flash video ekleme bölümü var. Oradan yapılıyor veya dreamweaver CS3de extension managerdan e-vue object ve insert avi video eklentilerini ekleyerek wmv veya avi uzantılı videolar ekleniyor. Yine Flash CS3 de pencere menüsünden bileşenler kısmından FLVPlayback modülünü sahneye alarak swf uzantılı dosya oluşturularak DW da bu dosya flash şeklinde eklenebiliyor. Fakat bunlar sunucuya atıldığında örneğin 10 MB lık bir wmv video için hemen başlasa bile video tamamen dolmadan izlense bile biraz geriye almak istediğimde alınmıyor. Benim yapmak istediğim youtube veya benzeri sitelerde bulunan jw player gibi bir oynatıcı. Dosyaları flv uzantılı şeklinde atarak siteye girenlerin videoyu tamamen dolmasını beklemeden video akışı ile en azından videonun alttaki dolduğu bölümlerden önceki zamana kadar olan kısımları izleyebilmesi. İşte jw player sitesinden bunu indirdim. Fakat jw player kodlarını HTML sitemizde head body nereye yapıştıracağımı bulamadım. Bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.