Favori CMS MediaFront modülü çalışma içinde mükemmel bir ön uç medya çözümdür. Bu web sitesi yöneticisi tamamen hiçbir kod yazmadan kullanıcıları için ön uç medya deneyimi değiştirmenizi sağlar yenilikçi ve sezgisel yönetim arayüzü kullanır. Bu şaşırtıcı modül ek olarak dahil OSM (Open Standart Media Player) oyuncusu. Bu medya oynatıcı bir endüstri değişen, açık kaynak kodlu dinamik HTML5, YouTube, Vimeo ve Flash dahil olmak üzere web medya, her türlü teslim etmek için inşa edilmiş (GPL) medya oynatıcı.
Açık kaynak kodlu (GPL) ve serbest ön medya çözümü •. Bir medya oynatıcı dahili!
standart olmayan medya için dinamik Flash çare ile • HTML5 içerik dağıtım.
A dinamik ve entegre YouTube ve Vimeo • Oyuncunun hangi kullanıcılara aynı sunumu.
• Kolay themable media player jQuery-UI ThemeRoller kullanarak.
, Kolay medya oynatıcı yapılandırmak için yönetici arayüz kullanımı gelişmiş •.
Kurulumu ve ön ucu medya çözümü yapılandırmak basit •. Sadece modülü yükleyin ve gitmek için hazır!
Açık kaynak kodlu (GPL) ve serbest ön medya çözümü •. Bir medya oynatıcı dahili!
standart olmayan medya için dinamik Flash çare ile • HTML5 içerik dağıtım.
A dinamik ve entegre YouTube ve Vimeo • Oyuncunun hangi kullanıcılara aynı sunumu.
• Kolay themable media player jQuery-UI ThemeRoller kullanarak.
, Kolay medya oynatıcı yapılandırmak için yönetici arayüz kullanımı gelişmiş •.
Kurulumu ve ön ucu medya çözümü yapılandırmak basit •. Sadece modülü yükleyin ve gitmek için hazır!