HTML5 - CSS3 - JQUERY Altyapılı Okul Temam v1

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Temayı hazırlarken HTML5 getirmiş olduğu yeni tema düzenini, etiketleri ve CSS3′ün bütün özelliklerinden yaralanmaya çalıştım. Tema için resim hiç kullanmadım. Sadece ihttiyaç olan yerlerde yani haber resmi, galeri için resim, il alanı için resim gibi. Tema sade ve şık bir arayüz kullanılarak tasarlanmıştır. Hızlı bir şekilde yüklenmektedir.

TEMANIN ÖZELLİKLERİ

1. Tema 2 sütundan oluşmaktadır ve 960px genişliğe sahiptir.

2. css3 destekli animasyonlu bir anamenu tasarladım.

3. Jquery animasyonlu akardeon desteği kullanılarak okul – personel sayfaları hazırlanmıştır.

4. Okul galeri sayfasında CSS3 ve jquery thickbox kullanılarak animasyonlu galeri hazırlanmıştır.

5. FF, Chrome ve IE’de sorunsuz çalışmaktadır.

6. “sablon.html” adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.

7. Bu tema için yeni bir banner tasarladım.

UYARI
* SİTE TÜM ÖZELLİKLERİ ÇALIŞIR DURUMDA ŞU AN “CHROME” TARAYICISINDA GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR. DİĞER TARAYICILARIN YENİ VERSİYONLARI İLE EKLENEN GÜNCEL ÖZELLİKLER ÇALIŞIR HALE GELECEKTİR.
* IE7 ve IE8'de galeri anismasyonlu bir şekilde desteklenmemektedir.
* FF kısmen destek sağlamaktadır.

TEMA ÖNİZLEME
Önizleme İçin Tıklayınız

TEMA DOSYALARI
Kod:
Şifre: fatih_etsiz

DÜZELTME !!!
Font klasörü içindeki fontların yüklenmediğini tespit ettim. Bunların yüklenebilmesi için "fth.css" dosyasını açtıktan sonra "font face" kısmını bulun ve " src: url('../fonts/ColabReg-webfont.eot') " şeklinde tüm "url" alanlarını değiştirin.

Ekli dosyalar

• tntm1.jpg
    tntm1.jpg
    128.1 KB · Görüntüleme: 2,208
  • tntm2.jpg
    tntm2.jpg
    170.2 KB · Görüntüleme: 2,208
  • tntm3.jpg
    tntm3.jpg
    109.2 KB · Görüntüleme: 2,208
  • tntm4.jpg
    tntm4.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 2,207
  • html5-css3-fthtema-v1.rar
    html5-css3-fthtema-v1.rar
    527 KB · Görüntüleme: 649
Elimizden geldiğince son teknolojiyi takip etmeye çalışıyoruz..

IE7, IE8 HTML5 desteği yoktur. Kullandığım JS ve CSS dosyası sayesinde idare eder bir görünüm elde edilmektedir..

Eyvallah arkadaşlar.. Güle güle kullanın...

Daha başlangıç aşamasındayım HTML5'te biraz daha geliştereyim kendimi daha harika sonuçlar alacağıma eminim.. 8)

Dosyayı indirenler tekrardan ilk mesajın altındaki düzeltmeyi okuyup CSS dosyası içindeki gerekli düzeltmeyi yapsınlar..

Kolay Gelsin..

naltinkaya' Alıntı:
hocam site harika olmuş elinize sağlık. kullanmamızda bir mahsur var mıdır acaba?

Tabiki kullanabilirsiniz hocam. Ama resimlerdeki görüntüyü IE7 ve IE8'de birebir aynı olarak alamazsınız bunu unutmayın...

BBNET
Geri