Hp mini 210 netbook nasıldır?

Kodla Büyü
şu an Hp mini 2130'dan yazıyorum. :D
işlemciden memnun değilim zira atom işlemcilerin performansı bir bt öğretmeni için yetersiz kalıyor. ayrıca ısınma problemi de oldu benimkinde. hatta bozuldu bu yüzden ama istanbuldaki teknik servis makul bir sürede tamir edip bana geri gönderdi ve kargo parasını da onlar ödedi.

genel kullanım için tavsiye ederim. ben memnunum ve 1-2 sene daha laptop almayı düşünmüyorum. ama ısınma problemi için iyi düşünün derim. taşıması ise laptoplara göre hafif olduğundan çok rahat. netbooklara uygun çanta almayı unutmayın.

teşekkürler arkadaşlar cvplar için ben acer laptop kullanıyorum onunda ısınma sorunu var :( o zor oluyor taşıması diye bide okula getirip götürmek için netbook alayım dedim ama ısınma problemi olması kafamı karıştırdı.bazı sitelerde ekran çözünürlüğü düşük problem oluyor diyorlar.siz bunun sıkıntısını çektinizmi? pil ömrü kaç saat gidiyor?
hocam sizin verdiğiniz sitedede bu model yok teşekkürler...

ekran çözürlüğü en fazla 1280X768 benimkinde. yine benimkinin şarjı yaklaşı 3-3,5 saat gidiyor.
boteci85' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar cvplar için ben acer laptop kullanıyorum onunda ısınma sorunu var :( o zor oluyor taşıması diye bide okula getirip götürmek için netbook alayım dedim ama ısınma problemi olması kafamı karıştırdı.bazı sitelerde ekran çözünürlüğü düşük problem oluyor diyorlar.siz bunun sıkıntısını çektinizmi? pil ömrü kaç saat gidiyor?
hocam sizin verdiğiniz sitedede bu model yok teşekkürler...

hocam sizin modeli göremedim bnm modelinde diğer özellikleri yüksek gibi ama max çözünürlüğü 1024 x 576 px
bu problem olurmu bu şekilde ekran kullanmanın?

BBNET
Geri