E esesra1 Üye Mesajlar 2 24 Aralık 2013 #1 okuldaki yazıcıdan word çıktısı alırken excel çıktısı alamıyorum önerisi olan var mı? yazıcı HP LaserJet 1020
okuldaki yazıcıdan word çıktısı alırken excel çıktısı alamıyorum önerisi olan var mı? yazıcı HP LaserJet 1020
habibocak Üye Mesajlar 0 24 Aralık 2013 #2 İşletim Sisteminiz Win 7 ise hp1010-15-18-20 yazıcıların sürücülerinden kaynaklanan sıkıntı olabiliyor. Sürücüleri tekrar yükleyebilirsiniz. Yada Excelde yaptığınız çalışmayı pdf olarak kaydedip çıktı alabilirsiniz.
İşletim Sisteminiz Win 7 ise hp1010-15-18-20 yazıcıların sürücülerinden kaynaklanan sıkıntı olabiliyor. Sürücüleri tekrar yükleyebilirsiniz. Yada Excelde yaptığınız çalışmayı pdf olarak kaydedip çıktı alabilirsiniz.
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,642 24 Aralık 2013 #3 Çıktı alamıyorum derken nasıl bir hata veriyor? Yazıcıya gönderiyor ama yazıcı mı yazdırmıyor yoksa hiç yazıcıya göndermiyor mu? Doğru yazıcıyı seçtiğinizden emin olun, farklı bir excel dosyasını yazdırmayı deneyin.
Çıktı alamıyorum derken nasıl bir hata veriyor? Yazıcıya gönderiyor ama yazıcı mı yazdırmıyor yoksa hiç yazıcıya göndermiyor mu? Doğru yazıcıyı seçtiğinizden emin olun, farklı bir excel dosyasını yazdırmayı deneyin.
E esesra1 Üye Mesajlar 2 25 Aralık 2013 #4 yazıcı görüntüenemiyor hatası veriyor tekrar kurdum sürücüleri yine yazdırmadı pdf olarak kaydet deyince kaydetmeden aynı hatayı veriyor
yazıcı görüntüenemiyor hatası veriyor tekrar kurdum sürücüleri yine yazdırmadı pdf olarak kaydet deyince kaydetmeden aynı hatayı veriyor