Sayın Yönetici;
İlimiz Resmi Özel okul ve kurumların resmi mail adreslerinin Hotmail, mail vb. gibi mail adreslerine yönlendirme yapıldığı ve bundan dolayı okul maillerinden çok sayıda spam gitmesinden dolayı resmi ve özel okul/kurum maillerinin büyük bir çoğunluğu blok liste alınmış olup;
bu durumun düzeltilmesi için Bakanlığımız tarafından yapılan kontrollerde tarafımıza bildirilmiştir. İlçenizdeki resmi mail hesabı kullanan tüm resmi ve özel okul/kurumların acilen bilgilendirilerek resmi mail üzerinden yapılan bu yönlendirmelerinin acilen iptal ettirilmesi için
gereğinin yapılması hususunda bilginize rica ederim.
özür diliyorum dersimi aldım. bundan sonra üst birime konuyu bildirip konuyu kapatacağım. Okul müdürü dilekçeme istinaden 15 gün içerisinde cevabı vererek sonra hotmaili açacağını belirtti. eba dan indiremediğim image ve daha birçok engelleme için dilekçelerimi şimdi üst birimime yazıyorum.hasan' Alıntı:Sorun şu: bazı okullarda idareciler okul e-postalarını hotmail veya gmail'e yönlendirmişler...
Yasak falan yok.
Eğer bir yasaktan dolayı işimizi yapamıyorsak üst birime bildirir konuyu kapatırız ve sorumluluğumuz kalmaz.
Sayın Yönetici;
İlimiz Resmi Özel okul ve kurumların resmi mail adreslerinin Hotmail, mail vb. gibi mail adreslerine yönlendirme yapıldığı ve bundan dolayı okul maillerinden çok sayıda spam gitmesinden dolayı resmi ve özel okul/kurum maillerinin büyük bir çoğunluğu blok liste alınmış olup;
bu durumun düzeltilmesi için Bakanlığımız tarafından yapılan kontrollerde tarafımıza bildirilmiştir. İlçenizdeki resmi mail hesabı kullanan tüm resmi ve özel okul/kurumların acilen bilgilendirilerek resmi mail üzerinden yapılan bu yönlendirmelerinin acilen iptal ettirilmesi için
gereğinin yapılması hususunda bilginize rica ederim.
şükürler olsun biz de giremedik. :alkis: :alkis: :alkis:taha6565' Alıntı:bugün de giremedik mebuhaha:
sumunu' Alıntı:şükürler olsun biz de giremedik. :alkis:taha6565' Alıntı:bugün de giremedik mebuhaha:
Yassah hemşerim de geç hocam. Anlayan anlar.::EmeL::' Alıntı:şimdi de öğretmenler neden hotmail açılmıyor diye sürekli soruyor, anlat anlatabilirsen :verymad: :verymad:
MEB engeline takılıyor demeniz yeterli olmuyor mu hocam::EmeL::' Alıntı:şimdi de öğretmenler neden hotmail açılmıyor diye sürekli soruyor, anlat anlatabilirsen :verymad: :verymad:
serun' Alıntı:MEB engeline takılıyor demeniz yeterli olmuyor mu hocam::EmeL::' Alıntı:şimdi de öğretmenler neden hotmail açılmıyor diye sürekli soruyor, anlat anlatabilirsen :verymad: :verymad:
peki google drive dan dosya indirebiliyor musunuz?zkose' Alıntı:Chrome ile açılmazken firefox ile deneyince hotmail hesabımı açabiliyorum. :idea:
hasan' Alıntı:Bizim okulda sorun var.. Hotmail'e girebiliyoruz..