Hotfile,Turbobit vs. sistemlerinden kazanç elde edenler

Kodla Büyü
Paylaşımları buradan yaptığımızda ne olacak ki? Herkes birbirinin dosyalarını indirip para mı kazandıracağız birbirimize?

zafer_can' Alıntı:
Paylaşımları buradan yaptığımızda ne olacak ki? Herkes birbirinin dosyalarını indirip para mı kazandıracağız birbirimize?
Bana uyar :)
Burda bu işle ilgilenen 50 kişilik bir grup kursak, 250 mb üzeri dosyanın 1 kez indirilmesi için turbobit 0,01 dolar veriyor. Her gün düzenli olarak 50 kişi birbirinin linkini tıklayıp indirmeyi başlatıp dosyanın yüzde 3ünü indirse(turbobit yüzde 3'ü geçtiği an indirilmiş sayıyor) günde 0,50 dolar eder sadece buradaki ortaklıktan. Bence iyi para :)

50 tane dosyadan uğraşıp, günde en az 30 dakika harcayıp karşılığında günlük 90 kuruş kazanıp zengin olunmaz. boşa çabalamayın

yasarsahbaz' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
Bana uyar :)
Burda bu işle ilgilenen 50 kişilik bir grup kursak, 250 mb üzeri dosyanın 1 kez indirilmesi için turbobit 0,01 dolar veriyor. Her gün düzenli olarak 50 kişi birbirinin linkini tıklayıp indirmeyi başlatıp dosyanın yüzde 3ünü indirse(turbobit yüzde 3'ü geçtiği an indirilmiş sayıyor) günde 0,50 dolar eder sadece buradaki ortaklıktan. Bence iyi para :)
:alkis:

zafer_can' Alıntı:
r
hocam bu işler grup işi . Amacım burada bu işlerle uğraşan arkadaşlarla sitelerimizde paylaşımlarımıza yer vermek .

Bu işin tutması için herkesin doğrulukla işini yapması lazım. Yoksa ben senin dosyanı indirdim sen benim dosyama tıklamadın bile kavgası alır başını yürür

BBNET
Geri