Hotfile ile ilgili bir sorum var yardımcı olurabilir misniz?

Kodla Büyü

geceyolcusu2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
değerli arkadaşlarım
hotfile dan premium aldım. istiyorum ki sitemden link vereceğim hotlink ile dosyalarım süre geri sayımı olmadan insin ki o şekilde iniyor. 6aylık 600 gb trafiği var ama bazı siteler indirme linki verip trafiğimi tüketebilir. acaba hotfile hesabıma çeşitli şekilde müdahale edip indirmenin sadece benim site üzerinden gelenlerle olabilmesini sağlayabilir miyim?

sanmıyorum hocam. hotfile 'dan vermenizin amacı nedir linkleri? Eğer özel bir nedeniniz yoksa yüksek trafikli hosting paketi satın alabilirdiniz yurtdışından.

hocam
server kiralasam çok uçuk fiyatlar ama burda 600 gb 35 dolar çok da mantıklı. piyasada sınırsız hosting olan yerler var ama 5 ay sonra adamlar ortada yok..

hocam bunu bir sitede görmüştüm adam hotfile linki yerine başka bir siteden link vermiş oraya şifre giriyorsun ondan sonra sistem hotfile a yönlendirip indirmeye başlıyor

http://thinfi.com/

buraya adresi yazıyorsun ve şifreyi
senden istiyenlere thinfi nin sana verdiği linki veriyorsun oraya şifreyi girdiklerinde download başlıyor

hocaam siteden 2000 kişi download edecekse bu işleri çok uzatır
istediğim sonucu da alamam gibi geliyor.
belki trafiğimi kurtarırım ama siteye girenleri kaybederim diye anladım ben bu işi.

aklima gelen su var hocam. inndir.com ya da gezginler.net gibi (indirme adresiyle baglantı kuruluyor.. hesabi) gercek download adresine hic gitmeden(hotfile yani) linki gostermeden indirmelerine yardimci olsan isini gormez mi? elbette isteyen gene bulabilir download adresini fakat, buyuk oranda durdurur.

zaten indir yazısına vermiş o linki fakat linkimi alıp kullanacak kişiler zaten bu işi bilen kişiler gene bulup kendi sitesine koyacak ve yine trafiğimden yiyecek.

bahsettigim mantikta indirme linki zaten gorunmuyor hocam. adam linkle kendi sitesi icinde uretilmis bir sayfaya yonlendiriyor. o sayfa da javascript ile download adresine baglaniyor ve indirme islemi senin sayfanda basliyor. ek olarak uretilen sayfayi/ tab'i javascriptle kapattirirsin sonra. sayfa kaynak kodunu da goremezler bu sekilde. gercek indirme adresini gorecek adam tarayicisinin indirme penceresinden gorebilir ancak. birkac linki bu sekilde alabilirler ama yuzlerce link icin kimse ugrasmaz.

BBNET
Geri