Hostinge servet ödemeyin. Bütün siteleriniz tek pakette!

Kodla Büyü

Accipiter

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar daha önceleri de konularda yazmıştım. Maalesef Türk Hosting şirketlerine yıllarca yüksek rakamlar ödedim. Hatta vps hosting falan almıştım ama bir yabancı şirket bütün akışı değiştirdi.

Bütün sitelerimi tek pakette barındırıyorum (10 dan fazla sitem var). Aylık 6.35 euro ödüyorum ve en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. Hangi şirket? Cevap: http://www.servage.net

Paket ayrıntılarından bir kısmını aşağıya yazayım:

SINIRSIZ SİTE BARINDIRMA
750 GB Alan
7500 GB Trafik (Yanlış okumadınız. 7.5 TB)
Sınırsız E-mail hesabı
1 adet hediye domain
1000 Mysql veritabanı
ve siteye girip bakabileceğiniz onlarca özellik...

Foruma yazdıktan sonra bir arkadaş satın aldı ve çok beğendi. Ben de daha fazla kişi yararlansın istedim. Her siteniz için ayrı ayrı hosting almanıza gerek kalmadı...

Bu arada BilgisayarBilisim için bir kupon kodu oluşturdum. Bu kuponla satın alırsanız önemli bir indirime sahip olacaksınız. Bir miktar da bana kazandırmış olacaksınız. Siz de üye olduktan sonra başkalarına referans olabilirsiniz.

Kupon kodu: bilgisayarbilisim

Fazla sayıda sitesi olan arkadaşların kaçırmamasını isterim...

bote0507b' Alıntı:
küçük tasarımcılar için Aşağısı beleş
http://www.sertdisk.net/
http://byethost.com'un sunduğu ücretsiz hizmeti kendi veriyormuş gibi gösteren birinin kurduğu site.. ne çakallar var ve google adsense üzerinden de para kazanacak byethost sayesinde..

@acciptier ödemeleri paypal üzerinden yapıyorsun dimi.. 14 aylık ve 29 aylık seçimlerin ödemesi bir defada mı alıyor yoksa ödeme periyotları seçilebiliyor mu..

@acciptier ödemeleri paypal üzerinden yapıyorsun dimi.. 14 aylık ve 29 aylık seçimlerin ödemesi bir defada mı alıyor yoksa ödeme periyotları seçilebiliyor mu..

memcache yada apc cache sistemleri yüklü mü yada php ve myqsl sürümlerin kaç... yada sonradan php extensions kurdurabildin mi

xorcistforyou' Alıntı:

memcache yada apc cache sistemleri yüklü mü yada php ve myqsl sürümlerin kaç... yada sonradan php extensions kurdurabildin mi

@xorcistforyou, evet ödemeleri paypal üzerinden yapıyorum. 6 aylık periyodlarda ödeme yapıyorum ben.

özellikleri şu sayfada görebilirsiniz:

http://www.servage.net/page/features/

kemalkarademir' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:
kemalkarademir' Alıntı:
joomla, oscommerce kurulunca düzgün çalışıyormu?

Evet hocam sitelerimin bazıları joomla, wordpress... sorunsuz bir şekilde kullanıyorum...
joomla kurulumunu sizmi yapıyorsunuz onlarmı?

isterseniz kendiniz kuruyorsunuz, isterseniz birkaç tıklamayla otomatik kuruluyor :)

o sayfada benim dediklerim yazmıyor. Zaten yazdıklarımı hiçbir hosting destek vermez. böyle bir denemeniz olmamış anlaşılan

xorcistforyou' Alıntı:
o sayfada benim dediklerim yazmıyor. Zaten yazdıklarımı hiçbir hosting destek vermez. böyle bir denemeniz olmamış anlaşılan

evet ihtiyacım olmadığındandır. mysql sürümü: MySQL v5

ucuz etin yahnisi sıkıntısını yaşadım ben daha önce, Almanyadan bir sunucu da 8-10 tane site yayınlamıştım. sunucu uçtu, ne yedek kaldı ne bişey.

yerli malı yurdun malı, netdirekt kullanıyorum. temizzz 24 saat destek var. tavsiye ederim

osiris' Alıntı:
ucuz etin yahnisi sıkıntısını yaşadım ben daha önce, Almanyadan bir sunucu da 8-10 tane site yayınlamıştım. sunucu uçtu, ne yedek kaldı ne bişey.

yerli malı yurdun malı, netdirekt kullanıyorum. temizzz 24 saat destek var. tavsiye ederim

Ucuz etin yahnisi değil hocam. Göz göre göre kazıklanmamak diyelim. Yıllarca ben de sizin gibi düşündüm. 2010'dan beri servage kullanıyorum. Bizim firmalarla yaşadığım sıkıntıların 10'da 1'ini bile yaşamadım. Birşey soracak olsan devasa bir ekip var, yazıyorsun sorunu 5 bilemedin 6 dakikada cevap geliyor. 24 saat kesintisiz destek...

Ama alışkanlıklar var tabii ki, bir de ön yargılar. bunların kırılması zor...

ne ön yargısı hocam. siteler gitti diyorum, anlamıyorsun ki. önyargı diyorsun.

Netdirekt firması da köklü güçlü bir firma. 24 saat destek veriyorlar. her türlü sıkıntında yanındalar vs.. bence sen önyargılısın. tanımadığın bir firma hakkında fikir yürütüyorsun.

Eğer Türkiyede fiyatların düşmesini istiyorsak, yerli firmalardan alışveriş yapmamız lazım. Onlar da işlerini büyütüp maliyeti düşürsünler.

Hep demiyormuyuz yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye.

Ağlamaya gelince, yerli arabamız yok uçağımız yok, millet uzaya çıktı biz daha evimizden çıkamadık diyoruz. ama fert olarak üç kuruş daha hesaplı diye yabancı ürün kullanıyosunuz

osiris' Alıntı:
ne ön yargısı hocam. siteler gitti diyorum, anlamıyorsun ki. önyargı diyorsun.

Netdirekt firması da köklü güçlü bir firma. 24 saat destek veriyorlar. her türlü sıkıntında yanındalar vs.. bence sen önyargılısın. tanımadığın bir firma hakkında fikir yürütüyorsun.

Eğer Türkiyede fiyatların düşmesini istiyorsak, yerli firmalardan alışveriş yapmamız lazım. Onlar da işlerini büyütüp maliyeti düşürsünler.

Hep demiyormuyuz yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye.

Ağlamaya gelince, yerli arabamız yok uçağımız yok, millet uzaya çıktı biz daha evimizden çıkamadık diyoruz. ama fert olarak üç kuruş daha hesaplı diye yabancı ürün kullanıyosunuz

Hocam konu nereye geldi birden, çok ilginç ama ben sizin çalıştığınız firmaya birşey demedim. Peki siz Servage ile çalıştınız mı? Gidip amatör bir hizmet aldıysanız, veya herneyse siteleriniz gittiyse Servage ile ne alakası var? Nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz bu kısmı anlayamıyorum bu birincisi.

İkincisi sizin bahsettiğiniz siteye de baktım, fiyatları gördüm en ucuz php hosting 500mb alan ve 10gb trafik veriyor bir site için ve fiyatı yıllık 46,02TL

Benim 15 civarında sitem var. Sizin paketten alınca yıllık kaç yapıyor hocam? 3 kuruş mu? Bir de ben kendi bütçeme bakarım, ben buradan alınca ülke şahlanacak mı? O bahsettiğiniz şirketlerin bütün serverları Türkiye'de mi sanıyorsunuz?

Siz bu şekilde satın almak istiyorsanız saygı duyuyorum. Hizmet kaliteli olabilir ama pahalı.

Ben bu kadar para vermeden kaliteli bir hizmet almak isteyen ve tüm sitelerini bir pakette barındırmak isteyen arkadaşlar için yazdım.

iyi çalışmalar...

20 siteyi izmirdeki sunucularnda yıllık 230tlye barndırıyorum. 1sitenn yıllık maliyeti 12tl sunucunun her türlü donanım bilgisini veriyorlar. Asagı yukarı 7-8 yıldr firmayı tanıyorum. Benm paketm windows sunucu, phpler cok daha hesaplı.

İlglennlere tavsye edern. Paranız elin gavuruna gitmesin.

osiris hocam Türkiyede hangi firmayı kullanıyorsunuz.

benim çalıştıklarım:

websahibi
turkishost
natro

osiris' Alıntı:
20 siteyi izmirdeki sunucularnda yıllık 230tlye barndırıyorum. 1sitenn yıllık maliyeti 12tl sunucunun her türlü donanım bilgisini veriyorlar. Asagı yukarı 7-8 yıldr firmayı tanıyorum. Benm paketm windows sunucu, phpler cok daha hesaplı.

Çok teşekkürler bilgi için de bazı serverlar Almanya'da diyor hocam. Hani gavura gitmeyecekti paralar. Almanya'daki serverlara para vermiyor mu şirket acaba? :D

Ben de justhost.com'dan satın aldım, yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Yıllık 120 TL veriyorum, şu an kendi sitem ve 5-6 WordPress'de hazırlanmış okul sitesi yayında. Okul sitelerinin trafiği fazla olmadığından sorunsuz bir şekilde yayına devam ediyorum. Neredeyse her şey sınırsız, daha önceden iki siteye verdiğim parayla neredeyse istediğim kadar siteyi yayınlayabilme imkanımın olması ve ayrıca hepsini birlikte yönetip, yedekleme vs. şansının olması çok güzel.
Yerli firmaların özellikle bandwidth aç gözlüğü ve addon Domain cimriliği beni ve benim gibi düşünenleri yurt dışına itiyor. Firma 5 GB alan veriyor ama sunduğu bandwidth genişliği 10GB ve fiyatı da 50 TL'den başlıyor. Üstelik sadece bir domain barındırmak yetmezmiş gibi 3-5 subdomain açabilme lütfunda bulunuyorlar.
Yerli firmalar bu hizmet politikaları ve fiyatlandırmalarıyla devam ettikleri müddetçe yerli firmalarla çalışmam, varsın param yurt dışına gitsin.

Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir servage.net i kullanıyorum joomla wordpress gibi sistemlerin çoğu için otomatik kurulumu felan var.. Problem yaşadığınız zaman destek bölümünü rahatlıkla kullanabiliyorsunuz, cevaplar çok hızlı geliyor( ingilizce olduğunu hatırlatmak gerek tabiki). Ben yanlış hatırlamıyorsam aylık 3,65 Euro'dan kullanıyorum ve baya uygun bence... hiç mi problemi yok derseniz bence siteler biraz yavaş açılıyor gibi. şuan birisi yapım aşamasında, iki tane okul sitesi barındırıyorum alanımda isterseniz hızını kontrol edebilirsiniz. www.eraslan.k12.tr www.tercaneml.k12.tr

yasarcan' Alıntı:
osiris hocam Türkiyede hangi firmayı kullanıyorsunuz.

benim çalıştıklarım:

websahibi
turkishost
natro

netdirekt.com eskiden hostcini.com idi. İzmir firması. Natroyu arkadaşım kullanıyor. Memnun. Ama benm kullandığım sunucuyu da şiddetle tavsiye ederim

Accipiter' Alıntı:
osiris' Alıntı:

Çok teşekkürler bilgi için de bazı serverlar Almanya'da diyor hocam. Hani gavura gitmeyecekti paralar. Almanya'daki serverlara para vermiyor mu şirket acaba? :D

rahat olhocam, benmki yerli sunucu. Bu adamları sanki kendi firmammış gibi savunuyorum sayende, ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler

İhtiyaç olmayan şeylere para ödemek saçmalık geliyor bana,

Bence hosting seçerken
- ihtiyaç analizinin çok iyi yapılması,
- güvenilir,
- güvenlikli,
- sunucusunda çok fazla trafik oluşturan site barındırmaması
- istediğiniz saatte size destek verebilen şirket olması
ilk başta dikkat edilmesi gereken yerlerdir.

rtyucel' Alıntı:

Bence hosting seçerken
- güvenilir,
- güvenlikli,

kesinlikle katılıyorum hocam..

rtyucel' Alıntı:

Bence hosting seçerken
- güvenilir,
- güvenlikli,

:++: :++:

kesinlike

ufermis' Alıntı:
Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir servage.net i kullanıyorum joomla wordpress gibi sistemlerin çoğu için otomatik kurulumu felan var.. Problem yaşadığınız zaman destek bölümünü rahatlıkla kullanabiliyorsunuz, cevaplar çok hızlı geliyor( ingilizce olduğunu hatırlatmak gerek tabiki). Ben yanlış hatırlamıyorsam aylık 3,65 Euro'dan kullanıyorum ve baya uygun bence... hiç mi problemi yok derseniz bence siteler biraz yavaş açılıyor gibi. şuan birisi yapım aşamasında, iki tane okul sitesi barındırıyorum alanımda isterseniz hızını kontrol edebilirsiniz. http://www.eraslan.k12.tr http://www.tercaneml.k12.tr

Deneyimli kullanıcılar yorum yapınca daha mantıklı oluyor hocam :mrgreen:

teşekkürler..

Benim için teknik destek çok önemli...
16 tane websitem var ve hepsi niobeweb.net.
Güvenlik+24 saat teknik destek çok iyi.
Çok fazla problemler yaşıyorum.Bu problemler benden de kaynaklanabiliyor.
Ama hepsinde yardımcı oldular şu ana kadar. Birlikte çalıştığımız zamanlar bile oldu.

Natro 2 kere karşıma çıktı ve sunucuları çok yavaş. Müşterilere farkı göstererek sunucuları taşıdım.
Gerçekten niobeyi tavsiye ederim.

Hocamın söylediği gerçekten çok hesaplı ve özellikleri çok iyi.
Ama bu kadar site için bu sorumlulukları üstüme alamam heralde.

Zizu_' Alıntı:
Benim için teknik destek çok önemli...
16 tane websitem var ve hepsi niobeweb.net.
Güvenlik+24 saat teknik destek çok iyi.
Çok fazla problemler yaşıyorum.Bu problemler benden de kaynaklanabiliyor.
Ama hepsinde yardımcı oldular şu ana kadar. Birlikte çalıştığımız zamanlar bile oldu.

Natro 2 kere karşıma çıktı ve sunucuları çok yavaş. Müşterilere farkı göstererek sunucuları taşıdım.
Gerçekten niobeyi tavsiye ederim.

Hocamın söylediği gerçekten çok hesaplı ve özellikleri çok iyi.
Ama bu kadar site için bu sorumlulukları üstüme alamam heralde.

Evet hocam destek gerçekten önemli. Bu bahsettiğim şirkette de 5 dakikada cevap veriyorlar. Tabii ki İngilizce yazışıyoruz...

Yerli firmalrda fiyatlar gerçekten çok yüksek. Yurtdışı firmalrda sınırsız özellikleri çok daha uygun fiyata bulmak mümkün. Örnek vermek gerekirse de hostgator mesela. Hem türkiye şubesini de açmışlardı, destek veriyorlardı devam ediyor mu bilmiyorum?

Disk alanı trafik önemli elbette ancak hostin firmalarının pek dillendirmediği işlemci kullanım oranları belki hepsinden daha önemli. Bakıyorsunuz sınırın disk alanı, sınırsız trafik ancak işlemci kullanım oranı yok. Yüksek hit alan bir siteniz varsa bakmışsınız 1 hafta 10 gün sonra kapanıyor. Arkadaşlar yazmış bende ekleyeyim. alanadi.com.tr windows sunucuları bayadır var ancak linux sunucuları yeni sayılır. 1 senedir kullanıyorum sorunsuz ve hızlı sayılabilir. bayi için vhm panel kullanıcılariçin c panel kullanıyorlar. script kurucu vb de var. şuan güncel kampanyaları iyi
20.000 MB Web Alanı
200 GB Aylık Trafik
50 Adet Site Barındırma
Limitsiz Alt Alan Adı
Limitsiz MySQL Veritabanı
PHP, Java, Flash, HTML Desteği
cPanel/WHM - Türkiye Lokasyon
2 Yıllık Alımda + 1 yıl Hediye!
100 lira

BBNET
Geri