Host Tavsiyesi Alabilirmiyim

Kodla Büyü

taylanchess

Aktif Üye
Arkadaşlar bir joomla site kurmayı düşünüyorum yeri geldiğinde anlık 300-400 hit kaldırmada sorun çıkarmayacak bir hosting tavsiye edebilirmisin.
Hangi firma ve paket ile çalışma yapmalıyım sizce?

Valla hocam forumda bu paket ile ilgili bir şikayet konusu olmuş ama yinede incelenebilir. Başka kullandığınız tavsiye edebileceğiniz varmı arkadaşlar.

yabancı düşünürseniz byethost u tavsiye ederim. fiyatları da uygun. Hatta tek site barındıracaksanız yıllık 11 dolar olan paketi tavsiye ederim. Deneme amacıyla da ücretsiz hosting hizmetleri de var. Joomla wordpress vs hepsini sorunsuz kurup kullanabilirsiniz.

hocam ben yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı bu zamana kadar. joomla için özel uygulama havuzları mevcut.

ben centoshot kullanıyorum, su ana kadar sıkıntı çıkmadı, ilgilenen de öğretmen arkadaş olduğu için sağolsun problem olsa da hemen ilgileniyor.

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar verilen linkleri inceleyecem. Bazı firmaların kurumsal açıdan büyüklükleri artı bir güven veriyor ama sorunları en iyi kullanan arkadaşlar bilir.

Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Sanırım webadam tercih edecem. Hizmet açısından ne dersiniz arkadaşlar.

webadam kullandım teknik destek yetersiz, turhost biraz pahalı. natro hosting tavsiye ederim, fiyat ve hizmet yerinde.

kesinlikle yerli host almayın. biraz ingilizce bilginiz varsa servage.net ten alabilirsiniz. özellikleri kıyaslayın, arada dağlar kadar fark göreceksiniz. yıllardır çalışıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım..

BBNET
Geri