HOSTİNG ÖNERİSİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan talp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

talp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli Arkadaşlar şu an Nato Hostingi kullanıyorum. Sagladiklari teknik destek ve hizmetten memnun değilim. Ve ayrıca gereksiz bir mail güvenlik sistemi olusturmuşlar her mail formunu kullanamıyorum. Hosting kullanım süresi bu ay sonu bitiyor. Kaliteli ve teknik desteği iyi bir Hosting önerir misiniz?

ben centoshost kullanıyorum, gayet memnunum, sahibi de matematik öğretmeni bir arkadaş, kendisi her konuda epey yardımcı oluyor, hatta arada forum da bile dolasıyor. :)

Fiyat uygun mu ve ayrıca domainlerim de var. Onlari da taşıyacağım. O Hocanın numarası ve ya e postasıni verirseniz ben konuşayım bi

Hocam özel mesaj olarak msn adresini at yardımcı olayım.Speed Hostingi şiddetle tavsiye ederim fiyatlar gayet uygun ve mükemmel bir destek ekibi var.

nerdeyse 8 yıldız host ve domain hizmetimi www.niobeweb.net adresinden alıyorum. her konuda mükemmeller. 8 yıldır en uzak bir sorun yaşamadım. yaptığım bütün okul ve özel siteleri buradan aldım. kesinlikle garanti verebiliim. fiyat olarakta uygun.

Yurtiçi hostinglere servet ödemeyin. servage.net tek kelimeyle mükemmel. Müthiş ucuz ve herşey sınırsız. Alan, trafik, domain hepsi sınırsız. 6 aydır kullanıyorum 1 kez bile sitelerin yayın dışı kaldığını görmedim. affi84461 kupon kodu ile indirim de alırsınız. Valla bana dua edersiniz, bende servageyi önerenlere dua ediyorum şimdi.

okyanus41' Alıntı:
Yurtiçi hostinglere servet ödemeyin. servage.net tek kelimeyle mükemmel. Müthiş ucuz ve herşey sınırsız. Alan, trafik, domain hepsi sınırsız. 6 aydır kullanıyorum 1 kez bile sitelerin yayın dışı kaldığını görmedim. affi84461 kupon kodu ile indirim de alırsınız. Valla bana dua edersiniz, bende servageyi önerenlere dua ediyorum şimdi.
Hocan yabancı hostingi düşünüyorum da bir sorun falan olur diye cekiniyorum doğrusu.

talp' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
Hocan yabancı hostingi düşünüyorum da bir sorun falan olur diye cekiniyorum doğrusu.
yok hocam hiç çekinme. Aylardır kullanıyorum tek bir sorun yok. Bi mesaj atıyosun 2 saat sonra yanıtı geliyor

okyanus41' Alıntı:
talp' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
yok hocam hiç çekinme. Aylardır kullanıyorum tek bir sorun yok. Bi mesaj atıyosun 2 saat sonra yanıtı geliyor
Hocam siz hangi firmayı kullanıyorsunuz?

Hocam ben de www.centoshost.com ile çalışıyorum. Resellerim var ve içinde yaklaşık 25 tane site barındırıyorum, Şükür hiç bir sorun olmadı ve Ömer hocam epey destek veriyor. İlk zamanlar Ömer hocama baya bi zorluk çıkardım (teknik bilgi eksikliğimden dolayı) ama sağolsun çok yardımcı oldu...

natro yu kullanıyorum epeydir bence Türkiye'nin lideri onlar.

Ama alternatif isterseniz netinternet.com.tr yi öneririm sunucuları Türkiye'de.

bende turhost u kullanıyorum.Gayette memnunum.Bir sorun olduğunda anında yardımcı oluyorlar. Fiyat konusunda diğer firmalara göre nasıl bilmiyorum ama ben 40 siteliklinux e yıllık 650 civarı veriyorum.

talp' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
talp' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
Hocam siz hangi firmayı kullanıyorsunuz?
servage.net

Arkadaşlar teşekkürler yardım ve önerileriniz için ben centoshost u kullanacağım
Sizlerede öneririm...

hocam hostingden çok başı yanmış biri olarak şunu söyleyebilirim, sürekli yedekli çalışmıyorsanız ki bu çoğu zaman mümkün olmuyor büyük şirketlerle çalışın. Tek kişilik firmalarda adam hasta oldu, yok akrabası öldü yok bilmem ne oldu derken işler aksayabiliyor.

3 yıldır sanal sunucu vb ile de çalışıyorum. netinternette hiç sorun yaşamadım. Ucuz hosting istiyorsanız yurtdışı çalışın. Yine büyük firmalarla çalışın. Sonra çok başınız ağrır. Bunu r10'daki ve diğer sitelerdeki hosting şikayet bölümlerinde çokça görebilirsiniz. Ucuz verip batanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar.

BBNET
Geri