HONDA TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2004 veya 2005 model honda almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz?Yedek parça ve tamirde usta sıkıntısı çeker miyim.Bizim buralarda(Aksaray) pek tutulmuyor ama çok hoşuma gidiyor araba.Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hocam benim arkadaşta var 2007 model. Amartisörlerinde problem oluşuyor. bide yakıtı çok diyor....

2009 model Honda Civic Elegancem var araba gayet güzel yakıtı normal 1.6 motor var 125 beygir ortalama 100 km de 7 litre yakıyor. Gayet memnunun ışıklarda kapıştığım arabalardan beni geçenler BMW, Mercedes vb. arabalar oluyor ancak. :) Sana tavsiyem 2007 model alma alacaksan 2006 model al onun kasası daha çok tercih ediliyor.
Hondaya binenler başka arabalarda aynı tadı bulamazlar, araba gibi arabadır.

ben de jazz almayı düşünüyorum. sitesinde 100km de 4.7lt benzin yakar diyor...

2004 1.6 civic es otomatik brc lpgli sahibiyim. Severek sorunsuz kullanıyorum. Yağını suyunu değiştirmekten başka masrafım yok. km şehir içi 21 kuruş yakıyorum. Bundan önceki aracımda 98 civic di ondada tek kuruş masraf etmedim. Japon arabaları sorunsuzdur. Ben memnunum. Yalnız 2. eli toyota gibi değerlidir. Temizine değerinden fazla para isterler. Hastasıda o parayı vererek alır. 93 corolla 1.6 ların hala 13-14 ettiği gibi.(sorunsuz efsane araçtır.)

daha yeni 80000 km bakımına götürdüm aracı orjinal parçalarıyla triger seti, gergi kasnağı, eksantrik keçesi vb. parçalar değişti, Yağ,hava,polen,yakıt filtreleri değişti işçilik dahil 590 tl tuttu. Yer : Ankara

Not: 2002-2006 vtec civic i önermeyen tamirci vb. yoktur.

BBNET
Geri