Honda Otomatik - 55.000 Km

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asp-php
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşım tamda sattığınız arabadan arıyor. değişenler var demişsiniz boya var demişsiniz nedir hocam bunlar

hocam modele ve değişen-boya(tabi hangileri olduğunu bilmiyorum) durumuna bakacak olursak fiyatı biraz yüksek değilmi. neticede dream

çok güzel araba hayırlı satışlar
otomatik vites CVT mi ishift mi

agd85' Alıntı:
asp-php hocam keşke benim mesajı görmezden gelmeseymişiniz.

Aracı aldıktan 1 ay sonra; kapı önünde park halindeyken geri geri gelen bir araçın çarpması sonucu;

1 - sağ ön kapı ( iç döşeme hariç )
2 - sağ arka kapı sacı...

Bursa İnanlar yetkili servisi tarafından orjinal ile değişmiştir.

Normal servis olsaydı değişmezdi diye tahmin ediyorum; kaskolu araç olduğu için uğraşmadılar. Arka kapıda nerdeyse hiç birşey yoktu. Tüm resimler mevcuttur.

Bu olaydan 5 ay sonra; trafikde dur-kalk şeklinde giderken ( hız 15-20 km ) öndeki araç durdu, ben durdum, arkamdan gelen tamponda durdu :) tamponun kulakları koptu.
Bursa İnanlar yetkili servisi tarafından orjinal ile değişmiştir.

bu kazalar tramerde de görünüyordur sanırım... birde BRC marka lpg mi var? tüketim ş.içinde yaklaşık ne civarda oluyor?

spider23' Alıntı:
bu kazalar tramerde de görünüyordur sanırım... birde BRC marka lpg mi var? tüketim ş.içinde yaklaşık ne civarda oluyor?

Tüm işlemler yetkili servisde yapılmıştır. Tramer ve yetkli servisin kayıtlarında takılan civaraya dek kayıtları mevcuttur.

İtalyan marka KME 1500 tl; 2 yıl önce takılmıştır.

Şehir içi : 30 krş ( 85 tl depo doluyor / 280 -300 km yol gider )

Şehir dışı : 20-25 arası

Aracım bugün satılmıştır. İlgilenen arkadaşlara teşeklür ediyorum.

kapı ve tampon değişmiş,ufak tefekte boya var diyorsunuz,fiyat bence fazlaaaaa,kaça sattınız?

vay hemen de gitti araçç... bankadan kredi almaya fırsat kalmadı hay allah :| :cry: :(

BBNET
Geri