honda Jazz Orjinal Yedek Parça Markaları?

Kodla Büyü

naydin84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2009 model aracıma orjinal marka ön ve arka fren balatası alacağım. Yalnız markasını bilmiyorum. Nette arattığımda bir sürü marka çıkıyor ama hangisi orjinal belirtmiyor? Honda Jazz larda kullanılan fren balata markası nedir bilen var mı acaba?

Çok önemli değil hocam,
TRW, Bosch gibi markalardan aracınıza uyumlu olan seti gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben Honda aracımda TRW kullanıyorum 5bin km oldu memnunum.

unknownrealmman' Alıntı:
Çok önemli değil hocam,
TRW, Bosch gibi markalardan aracınıza uyumlu olan seti gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben Honda aracımda TRW kullanıyorum 5bin km oldu memnunum.

hocam geçen sene ben de ön balataları yan sanayi ile değiştirdim. frene basınca çok ses çıkartıyor. siz de öyle bir sıkıntı var mı belirttiğiniz markada?

Civic üzerinde ön-arka orijinal Bosch balata kullanıyorum. El frenini indirince, yokuşta ayağımı frenden çekince falan facur gucur sesler çıkartıyor ve frene basıldığında da ıslık sesi geliyor. Daha önceki fabrika çıkışı orijinal balatalarında bu sorun yoktu. Ben bir daha Bosch almam yani.

yataylimit' Alıntı:
Civic üzerinde ön-arka orijinal Bosch balata kullanıyorum. El frenini indirince, yokuşta ayağımı frenden çekince falan facur gucur sesler çıkartıyor ve frene basıldığında da ıslık sesi geliyor. Daha önceki fabrika çıkışı orijinal balatalarında bu sorun yoktu. Ben bir daha Bosch almam yani.

aynı sorun bende de var hocam. o yüzden orjinal marka arıyorum. başka marka taktırıp da bu sorunu yaşamayan varsa kullandığınız markalar nedir?

sehzade84' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:

aynı sorun bende de var hocam. o yüzden orjinal marka arıyorum. başka marka taktırıp da bu sorunu yaşamayan varsa kullandığınız markalar nedir?

Yetkili servisten öğrenilebilir aslında. Sonuçta parça da satıyor onlar...

Bende 2005 jazzımın orjinal balatalarını iki sene önce değiştirdim parçacıya gidip en iyisini aldım iki senedir arabadan soğuttu beni frene basmaya korkuyorum bulursanız orjinalini burdan paylaşın bende değiştireyim

dndd' Alıntı:
Bende 2005 jazzımın orjinal balatalarını iki sene önce değiştirdim parçacıya gidip en iyisini aldım iki senedir arabadan soğuttu beni frene basmaya korkuyorum bulursanız orjinalini burdan paylaşın bende değiştireyim

hocam başka bir forumda hondanın orjinal balatasının nissin diye bir marka olduğunu söylediler ama nette arattığımda bulamadım.

BBNET
Geri