Honda JAZZ 1.4 Elite 2005 CVT

Kodla Büyü

yasarcan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar uzun zamandır bu marka modeli araştırıyorm olumsuz birşeyle karşılaşmadım almaya karar verdim fakat araç bulamıyorum. Şuan bir araç var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2253/detay

araç şuan Balıkesir de bana çok yakın 16.12.2013 te istanbul Bakırköyden alınmış sanırım,
sorgulama yaptım 2 hasar kaydı mevcut 2007 de park halinde çarpma 1599TL, 2008 de 906 TL
BAgaj kapağı değişik 3 parça boyalı.

fiyat her zaman olduğu gibi yüksek pazarlıkla ne olur bilemiyorum bu konuda sizden yardım bekliyorum.

galeri olduğu için en 1 milyar karı vardır. sahibinden almak en mantıklısı galericilere bulaşma hocam.

Araba güzel, fiyat fazla. :!: bence

25000 civarına çıkabiliyorsan bence bir üst segmentten bak, civic, astra, focus vsvsvs.

evet fiyat fazla hocalarımda bu marka böyle malesef :cry:
Elite modeli yani dolu olmasıda etkiliyo olabilir ama yinede pahalı.

4TL lik HASAR mesajında önce üstteki veriler geldi sonra bir mesaj daha geldi Ulaştırma Bakanlığı muayene verilerine göre
09/04/2011 40621 KM
04/04/2013 51796 KM

öncesi neden gelmedi merak ettim büyük ihtimalle plaka değişmiştir evveliyatını öğrenmek için şaşi no ile sorgulamak gerekli sanırım.

hocam ben de 2009 model honda jazz 1.4 joy (i-shift) var. gayet memnunum. 2 yıldır kullanıyorum. çok güzel bir araç. eğer temizini bulabilirsen gözün kapalı al derim. ama ben olsam bu aracı almazdım. hele galeriden hiç almazdım. hasay kayıtlı ve boyalı araçlar bana güven vermiyor...

ayrıca çok pahalı. geçen sene aynı aracı arkadaşım boyasız, hasarsız 23000 e veriyordu.

bende de 2004 model cvt es var. temizini bulunca kaçırma hocam. biraz sabırlı ol az bekle derim, elbet daha iyi gelecektir. ben 2 ay bekledim temiz bir jazz bulmak için. bulunca da kastamonudan bursaya gidip aldım.

Hocam araba 59.000 de , 60.000 bakımı yapılmış mı onu öğrenin genelde 60.000 bakımları masraflı olur. Bunu da göz önünde bulundurun. Eğer 60.000 bakımı yapıldıya fiyatı biraz daha da aşağı çekerseniz 1000tl gibi o zaman uygun olur.

cumhurtorun' Alıntı:
bende de 2004 model cvt es var. temizini bulunca kaçırma hocam. biraz sabırlı ol az bekle derim, elbet daha iyi gelecektir. ben 2 ay bekledim temiz bir jazz bulmak için. bulunca da kastamonudan bursaya gidip aldım.

siz kaç paraya almıştınız sayın hocam,
servise ekpertiz yaptırdınız mı alırken ?

sehzade84' Alıntı:
hocam ben de 2009 model honda jazz 1.4 joy (i-shift) var. gayet memnunum. 2 yıldır kullanıyorum. çok güzel bir araç. eğer temizini bulabilirsen gözün kapalı al derim. ama ben olsam bu aracı almazdım. hele galeriden hiç almazdım. hasay kayıtlı ve boyalı araçlar bana güven vermiyor...

ayrıca çok pahalı. geçen sene aynı aracı arkadaşım boyasız, hasarsız 23000 e veriyordu.

Aynı araç bende de var. Kesinlikle tavsiye ederim, fiyatları b segmentine göre yüksektir jazz'ların ama hakkını verir iç hacmi ile yakıtı ile....vs. Ayrıca gösterdiğiniz aracın durumuna göre yüksek istemişler. Birde araç alırken dikkat et ama galeriden alırken 10 kez dikkat et!!!

hocam ben 2 sene önce aldım 23250 TL'ye. 1600 TL'ye de brc tüp taktırdım. Araç için önce hasar kaydı sorgulaması yaptım bir şey var mı diye ardından servise sokturdum hiçbir sıkıntı yok dediler. Temiz olduğu için fazla düşünmeden aldım. Fazla düşünmememin bir diğer nedeni sahibinden olmasıydı. Galeri ister istemez kendi karını da koyacağı için emsallerinden biraz daha pahalı olabiliyor. Bu yüzden tavsiyem acele
etmeden sahibinden temiz bir araç bulmanız.

jazzcikardesler.com ve hondajazz.org sitelerinin de ikinci el bölümleri var. Buralarda herkes birbirini bildiği içinde güven daha iyi oluyor. Buralara da bakabilirsiniz.

Yine bir uyarı yazayım, aracı göstermek için servise gittiğinizde, aracın mutlaka altına baktırın. Bunu jazz forumlarından öğrenmiştim. Alt kısmında paslanma olabiliyormuş.

Zaten bu modeli aklına koyduysan incelemişsindir bol bol. Araç segmenti içindeki en iyi araç bence gerek iç hacim, gerek bagaj emsallerinden geniş. Yakıt konusunu söylemeye gerek yok sanırım. Otomatik viteste, vites geçişi sarsıntısı geçiş diye bir şey yok. Kasnak sistemi olduğu için.

yadigartbaykal' Alıntı:
hocam birader 2009 modelini (yeni kasa) tüplü olanını 29500 tl ye sattı kıyaslama yapman için söylüyorum
ben 2008 lpg elit eski kasasını 30.000 sattım. Honda jazz'a sadece 1 sene binebildim. Tamam şehir içinde güzel ama, yaz tatiline gidince performansı (yada performansızlığı) beni deli etti, sattım.

sayın hocalarım ishift almayı kesinlikle düşünmüyorum bu nedenle 2006-2007 model olmalı 2008 den itibaren 2011 e kadar ishift var ve honda bu teknolojiden CVT ye dönmüş durumda.
temizini bulursanız haber verirsiniz sayın hocalarım :roll:

Hocam sadece bir uyarı 1.4 motor araba eğer tsi motor diilse, beygire yüksek diilse şehir dışında keyif vermez. 120 ile girdiğin yokuşun yukarısında hızın 80 e kadar düşer. Bunları biliyorsan ve istiyorsan hayırlı olsun demekten başka biey yok. Arkadaşların dediği gibi jazzcı kardeşler'e falan bak. Ancak honda jazz çok tutulan bir araç, iyisi de biraz pahalı olabiliyor. O yüzden 500-1000 fazla vermekten çekinme, eğer araç iyiyse...

BBNET
Geri