HOnda civic vtec motora hangi marka tüp taktırayım?

Kodla Büyü

ganime25

Aktif Üye
Arkadaşlar 2004 model honda civic vtec motora hangi marka tüp önerirsiniz.Yani en uyumlu marka sorun yaratmayan marka hangisidir.
Honda kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

valla hocam sorun cıkarmayan tüp duymadım daha.ıkı yıl bınersın yada bınmezsın başlar arıza vermeye.motor arızası verir .tamirci tüpün beynini sıfırlar sana oldu der halbuki olmamıstır.daha sonra hava sensoru bozulmaya başlar.en sonunda bır cok arıza meydana gelır.bence hiç kafanaı yorma tüp için derim ben

bildiğim kadarıyla honda vteclere tüp takıldığında birçoğunun arıza ışığı sönmüyo. ancak çalışmada sıkıntı olmuyo. opel twinport motor araç var bizde lovatoda bu motorlara uygun değil sorun çıkartır dediler brc sorun çıkartmama garantisi verdi taktırdım. 5 aydır sıkıntı yok. bven brc tavsiye ederim.

paran varsa teleflex yada prins taktır, arabada lpg olduğunu sen bile unutursun....

valla bizim vw de de landi renzo var ozaman araştırdım en iyi sistem bu demişlerdi. netten yorumlar vs bakmıştım. valla önemli olam km bu işlerde yıldan daha çok yılda 10 binden fazla yapıyorsan taktır tüpü. bizim tüp şuan 65 bin km yaptı yeni yeni arızaları çıkmaya başladı arkadaşımda bmw 5.20 var oda landi renzo taktırdı ve oda 60-70 bin yaptı onda da sorun çıkmaya başladı enjektör değişimi falan yapıp bazıalrı düzeliyor ama arkadşımın sorunu bir türlü bulamadılar:)

Hocam ekseriyeti brc der ama bence ekonomik olanı taktırın.Sorunsuz olanı yoktur.Benim tavsiyem Lovato.Yine de siz bilirsiniz

Markadan Çok usta önemli. Benim araç 2004 mondeo 2.0 motor ve atiker takılı ve hiç bir sıkıntı yok hatta arıza lambası bile yanmıyor çok şükür. Maşallah. prins taktırıp kafayı yiyen arkadaşımda oldu. Ama Brc fiyat olarakta sağlamlık olarakta onaylanmış bir marka. bizim arkadaşların 2 sıfır corollasında var 1 elentrada var 1 focusta var çok memnunnlar. Dediğim gibi usta çok önemli. İnşallah sende memnun kalırsın.

share_ ;
hocamaa %1.000.000 katılıyorum abim aldı sıfır civic taktırdı. tüp stepne tekerinin olduğu yere tüpü yerleştiriyorlar birde tanponu delmeden tanpon arkasına tüp ağzını koyuyorlar ki arabanın lpg olduğunu dışardan gören anlamıyor. en önemlisi araba tüple mi gidiyor benzinle mi gidiyor yokuş bayır mayır tanımıyr ne biçim lpgdir anlamadım. kesinlikle teleflex taktır kardeşim pişman olmazsın.
hhaaa birde motora taktıkları o lpg aygıtı da olmuyor motoru açsan bile anlamayamazsın lpgli olduğunu nasıl yapıyorlarsaa artık.

Hocam bende de Honda Civic var.Biz okuldan ark.larla biraz araştırdıktan sonra BRC taktırdık.Valla ben çok memnunum bu kadaar beklemiyodum bile yakıt tasarrufu.okuldan bi ark.özellikle taktırdığımız yerdeki ustanın işçilik methhini duyduğu için gittik oraya.başka bir ark.ımda ise prins var . Ark.ta aşırı derecede memnun prinsten.bende biraz araştırdım prinsi biraz pahalı ama toyota enjektörleri mi ne kullanılıyomuş teknik açıdan çok kaliteymiş falan filan ....durum bu.3 hafta önce benim taktırdıgım yerde kardeşimin hyundai getzine gene taktırdık. kardeşte çok memnun.durum bu.
Kolay geelsin.

Ben poloya ucuz diye atiker taktırmıştım takan usta iyiyse hiç sorun vermiyor yakıtta çok ekonomik hale gelmişti taktırdığın marka kadar taktırdığın yerde çok önemli hocam..

BBNET
Geri