Honda CIVIC veya VW JETTA

Kodla Büyü

sero35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2008-2009 vw jetta almayı düşünüyorum 1.4 veya 1.6 dizel triptronik full yani.İkinci bir alternatif te yine 2008 - 2009 honda civic elegance yine full fakat honda da dizel gibi bir seçenek yok.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

Hocam Honda motor açısından gayet güzel Jetta'da güzel. Ama ben sana Alman grubunu tavsiye ederim. Hondalarda o kasaların kaportasınıda pek beğenmiyorum. Arkadaşımda vardı Honda Civic Elegance başka birisi arkadan Skoda Super B ile çarptı Honda paramparça Skodad bişey yok. Ama honda nında gösterişi var :))

spor araba istiyorsan Honda
orta sınıf bir aile arabası için JETTA ideal
PASAT deseydin kesin PASAT derdim ama Jetta öyle çok üst sınıf bir araç değil.

honda nın neden dağıldığına gelince duyduğuma göre honda çarpışma esnasında karşısındaki araca en az hasarı veren araç hatta bu konuda ödülleri de varmış yumurta tokuşturmuyoruz sonuçta. Yolcu güvenliği nasıl ona bakmak lazım.

Bencede jetta passat gibi üst sınıf bir araba değil civic hem görüntü hem performans olarak çok iyi ama yakıtı yönünden jetta daha avantajlı

Vallaha hocam daha yeni Honda Civic' iğimi sattım.Benzin aldı başını gitti, Honda da az yakmıyor.Zaten o fabrika tüketim değerlerine aldanma hiçbir zaman onları tutmuyor. LPG taksan bu seferde her yere giremiyosun.Zaten bu saatten sonra en mantıklısı dizel.VW jetta da gayet iyi hem de dizel daha ne olsun, ayrıca da geniş araç.Çevremdeki arkadaşların çoğu dizele geçti.

civicle jettayı karşılaştırırsan civic derim ama passat dersen passat al derim. Civic en sorunsuz araçlardan biridir parçasıda jetta gibi pahalı değildir. Bence en yakın doğuş otoya gidip yedek parça fiyatlarını öğrenmek gerek...

Honda dizel motor getirene kadar hondanın karşısındayım her zaman. Geçen arkadaşla CR-V test etmeye gittik. Dedim niye dizel araç yok Türkiye'de. Satıcı ne desin? Türkiye'de dizel yakıtlara güvenmediğimizden dolayı getirmiyoruz :puhaha: Yeni kasasından sonra bence jetta. Hele TDI la tadından yenmez.

Honda : Ağırlık, sürücü hariç (kg) 1193

VW Jetta : 1400 kg

burdan da anlayabilirsin hocam kalite ve konfor farkı vardır.
hondanın tek avantajı görünüşü muhteşem.

BBNET
Geri